Kampanje

Bastać šalje gej aktivistu na Đilasa

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih gej aktivista u Beogradu Predrag Azdejković učestvovaće na predstojećim gradskim izborima na listi predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća “Šta radite bre”. 

Gradska izborna komisija proglasila je listu “Šta radite bre – Marko Bastać”. Na 14. mestu nalazi se ime gej aktiviste Predraga Azdejkovića.

Azdejković je u izjavi za “Alo” rekao da je Dragan Đilas recikliran, navodeći da će se, za razliku od njega, redovno pojavljivati na sednicama gradskog parlamenta, ukoliko bude izabran.

– Nisam ja Đilas pa da ne dolazima na sednice. Vi znate da je Đilas odbornik i da se nikada nije pojavio. Neću se kao on pojavljivati samo da pokupim platu, nego ću dolaziti non-stop – rekao je Azdejković, naglašavajući da je Đilas “recikliran”.

“On je već viđeno. Rezultate koje je ostavio iza sebe u katastrofalni i mi to ne smemo da zaboravimo. Za tu listu imam najviše žuči, za sve ostale mogu da zatvorim jedno oko, za njega stvarno ne mogu.”

Azdejković se prisetio Đilasovih homofobičnih izjava sa Parade ponosa, navodeći da je on 2010. godine za nerede u prestonici optužio LGBT populaciju.

– Nakon toga se posipao pepelom i izvinjavao, a sada ponovo kada ga pitaju za ‘Paradu’, on opet kaže da je bio u pravu 2010. godine – zaključio je Azdejković.

Pročitaj i ove teme

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom *