Teleprompter.rs

“Brat i ja nismo kokainska braća”

"Brat i ja nismo kokainska braća"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić spomenuo je tekst objavljen na Teleprompteru u kom se navodi da su on i njegov brat “kokainska braća”.

On je povodom tog teksta rekao da on i njegov brat nisu zapalili ni cigaretu, navodeći na “su to napisali oni koje brani OEBS”.

Pročitaj: Braća Vučić afere “Državni udar” i “Atentat” koriste kao paravan za veze sa narko mafijom!

– Andrej je završio Ekonomski fakultet i 20 godina radi na istom mestu. Živimo čak i skromnije nego ranije. Svima koji tvrde da je nelegalno radio, neka to dokažu. Tačno je da mi je brat slaba tačka i volim ja njega i on mene. Smeta im čovek samo zato što svoga brata voli. On se ne bavi politikom i pogrešio je samo zato što je jednom rekao da mu smetaju i Devenport i Saša Janković i to mu nikada nisu oprostili. U medijima su nas nazivali i “kokainska braća”, a nikada drogu nismo ni probali, rekao je premijer, upitan odakle idu ti napadi.

Međutim, Vučić nije ponudio konkretan odgovor na pitanja koja se odnose na veze sa mafijom iz Crne Gore i navijačkim mafijašima iz Srbije.

Na pitanje novinarke da li će tužiti ljude koji takve stvari pišu o njemu, Vučić je rekao da bi oni na sudu rekli da su ludaci kako bi izbegli suđenje.