BUDUĆA AMBASADORKA: Dačić uručio diplomu starleti iz narodnjačkih spotova

dacic-starleta

Slađani Nikolić, starleta iz narodnjačkih spotova, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uručio je diplomu na svečanoj dodeli diploma polaznicima Diplomatske akademije. 

– Imajući u vidu činjenicu da dolazite iz različitih institucija Republike Srbije i da se na svojim radnim mestima bavite međunarodnom saradnjom, prva predstojeća prilika da primenite sva znanja i veštine koje ste ovim programom dobili, mogla bi da bude već u narednom mesecu, u okviru predsedavanja Republike Srbije Organizacijom za crnomorsku ekonomsku saradnju kojom je naša zemlja preuzela šestomesečno predsedavanje 1. jula 2016 – rekao je Dačić na svečanosti.

Ko će Srbiju predstavljati u okvoru predsedavanja Organizacijom za crnomorsku ekonomsku saradnju? Slađana Nikolić, starleta iz narodnjačkih spotova “Oči boje vina” i “Princeza” folk pevača Bobana Rajovića.

Nikolićeva je na Diplomatsku akademiju primljena na predlog Ministarstva unurašnjih poslova.

 

Komentari

14 komentara na tekst: "BUDUĆA AMBASADORKA: Dačić uručio diplomu starleti iz narodnjačkih spotova"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
gogo

Nema ništa džaba odrediće one to kada bude trebalo….Kasnije kada žele u mirne vode naleteće na njih neki parajlija tipa sportiste,umetnik itd.

jonbonjovi

Slika govori sve. Muskarci, teski buzdovani sa IQ oko 50. Zene sve do jedne teske kurve kojima iz ociju viri ona stvar. Jedina kvalifikacija krevet i ispunjavanje posebnih (perverznih) zelja.

komsija srbin iz Cikaga

Vladimir Petrovic, Tadicev ambasador u SAD je bio model u spotu Mimi, Budi malo musko, kad je bio mlad i lep i u Srbiji. Sad je mator,celav,debeo Americki drzavljanin i jos je zet Olivera Antica, takodje ambasadora u Lisabonu!

skoe63
Vi ste u Srbiji komplet jedna velika FARMA na dve strane go olos i fukara a od starleta ili k…vi vas niko odbranit ne moze, popunili ste sva mjesta a i kako ne bi kad su vam na odgovornim mjestima sve do jedon iskompleksirane l…sti koje su ga umocile tek… Dalje»
Ivan

Diplomatska akademija? To se u moje vreme zvalo jebarnik!

Lazar

Ne samo to nego je to neka interna kvalifikacija 9ne vise od kursa)sa bombastim nazivom ,,Akademija,, koja i nije u obrazovnom sitemu Srbije. Egzistira da se lakse udome u diplomatiju neuspesna deca nepostenih roditelja…i prvopomenuta kategorija.

Gloria

Pogledajte ovu naduvanu vrecu, alkoholicara sa blagotelecim izrazom lica, koji nas predstavlja u svetu ! A, i ove ” akademicarke ” dobro uvezbane da drze tubuse , da ne kazem faluse….sve pripremljene za snimanje filmova za odrasle….stvarno je Srbija, sa ovom vlascu. postala sabirni centar olosa i prostitutki !

srecko

Bolje da drze tubuse nego sekire:-):-)

Gloria

Sa zadovoljstvom ti dala minus !

srecko

Ti nisi nikad drzala sekiru u rukama i cepala drva,izmeri na vagu sta je teze…:-)….sa zadovoljstvom plus ki vrata,samo zato sto nisi cepala drva nikad i drzala sekiru:-)….sta ti podrazumevas pod tubusom,krompir,koren od rena,repa…….:-)

Gloria

Lepo sam se nasmejala….a to si i zeleo ! Evo ti plus, sa zadovoljstvom. Ja sam u dusi anarhista, a ti gajis smernost. Smem li da ti preporucim knjigu ” Bakunjin “, autor je Natalija Pirumova ?

srecko

Ponekad se i sam sa sobom smejem sta sve ne pisem,tvoje komentare citam sa zadovoljstvom N.M-a ……zahvaljujem na sugestiji,prihvaceno sa entuziajazmom i velikim interesovanjem,postovana N.M-a.:-)

Gloria

srecko, sta je N.M ? Uvek pises rebuse !

srecko

Natalya Mikhailovna:-)

wpDiscuz