Čedu udario torpedo u glavu

ceda-torpedo

Neko ili nešto se ozbiljno igra s psihičkim stanjem Čedomira Jovanovića. Njegove izjave su nerazumljive i kontradiktorne. Ne zna se da li Vuk Jeremić torpeduje Sašu Jankovića ili Saša Janković torpeduje Vuka Jeremića ili obojica torpeduju dogovor o zajedničkom predsedničkim kandidatu. 

Čeda krajem septembra

“Vrlo rado ću razgovarati sa Jankovićem ako odluči da se kandiduje i ako bude želeo taj razgovor. Najiskrenije, svakom ko pokaže sposobnost da vodi tu vrstu politike, mislim da smo dužni da pomognemo, i tu nema nikakvih dilema.”

Reagovanje Čede na izjavu Vuka Jeremića da razmišlja a kandidaturi:

“Ukoliko nema dogovora o zajedničkom kandidatu građanskih snaga u zemlji, a ja ga iz sveg srca želim, ukoliko neko misli da pojavom Vuka Jeremića torpeduje Sašu Jankovića, kandidovaću se kakve god mi šanse drugi davali, i boriću se za ono za šta sam se borio uvek.”

Čeda dan pre Jankovićeve kandidature

“Ali najava Jeremićeve kandidature praktično torpeduje ideju zajedničkog kandidata i definiše novu listu prioriteta, na kojoj politički koncept na kojem je nastao LDP mora biti branjen.”

Čeda na dan Jankovićeve kandidature

“LDP ne može da podrži Sašu Jankovića kao predsedničkog kandidata, zato što je za našu podršku potrebno da ima jasnu politiku, koja mora biti u prvom planu, a nje nema, osim ukoliko se politika ne svodi na kritiku Vučića.”

Čeda dan posle Jankovićeve kandidature

“Najavljena kandidatura Saše Jankovića i potencijalna kandidatura Vuka Jeremića ruše ideju zajedničkog kandidata gradjanske demokratske opozicije u Srbiji.”

Prvo je Jeremić torpedovao Jankovića. Zatim Janković torpeduje dogovor o zajedničkom kandidatu.

Može li Čeda sam sa sobom da se dogovori šta hoće i ko koga torpeduje?

Kako stvari stoje, Čedin je zadatak da torpeduje sve moguće dogovore opozicije kako bi Aleksandru Vučiću napokon dokazao da je vredan da uđe u njegovu vladu.

Sreća je naša pa Čeda praktično ni ne postoji na političkoj sceni u Srbiji. Na aprilskim izborima je jedva prešao cenzus, odnosno neko vrlo moćan ga je pregurao preko cenzusa jer dovoljno glasova za prolazak nije imao.

U Skupštinu je ušao da bi hvalio i molio Aleksandra Vučića da ga napokon pusti u njegovu vladu.

Kako nam se približavaju predsednički izbori, Čeda sam sa sobom dogovara nekakve strategije za predsedničke izbore. Opozicija ga ni ne zove na sastanke jer je više puta rekao da se bori da uđe u Vučićevu vladu.

Čeda za Vučića nema apsolutno nikakvu upotrebnu vrednost. Može Vučiću da se ulizuje koliko god hoće, ali nikada neće ući u njegovu vladu. Može da torpeduje dogovore opozicije oko zajedničkog kandidata, ali mu to neće uspeti.

Čeda jedino može da se nada da mu Vučić ne pošalje policiju na kućnu adresu zbog brojnih malverzacija i kriminalnih aktivnosti.

Komentari

3 komentara na tekst: "Čedu udario torpedo u glavu"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
joto

Ma kakav Djindjicev kadar, on je najverovatnije bio kadar onih koji su Djindjica likvidirali.

živorad

Čeda je Djindjćev kadar, kao i Beba Popović. Pa vidite ko nas sve pljačkao i vodio poslednjih 25 godina.

Gloria

Ponestalo para, pa Ceda sve cesce koristi los kvalitet ” belog “, sto se odrazava i na njegove stavove o predsednickim kandidatima. Ko jos slusa sta ovaj balavi… jednom narkoman, cesto svinger , a uvek lopov . Mandovska posla :))

wpDiscuz