DA LI VAS NAROD ZA TO PLAĆA? Opozicija se sprda, SDS amandmanom stavlja Deda Mraza u zakon

djurisic

Šef poslaničke grupe Socijaldemokratske stranke (SDS) Marko Đurišić izjavio je danas da su amandman na predlog zakona o komunalnim delatnostima u kome se pominje Deda Mraz podneli da bi skrenuli pažnju javnosti na to kako nemaju dovoljno vremena da se pripreme za raspravu.

SDS je zatražila da se u članu dva, stavu osam, u tom zakonu, koji se inače odnosi na dimnjake, posle reči “i utvrđivanje stepena korisnosti ložišnog uređaja” dodaju reči “i stvaranja uslova za nesmetan i po imovinu i po zdravlje ljudi bezbedna prolaz Deda Mraza 31. decembra”.

Opozicija protiv usvajanja zakona o upravljanju aerodromima
Đurišić je kazao da su predlozi zakona stigli u vreme kada se još raspravljalo o budžetu i da su imali rok od samo nekoliko dana da napišu amndmane na 22 zakona.

– Malo smo sebi dali oduška i podneli šaljive amandman – rekao je Djurišić.

On je dodao da ovo nije prvi put da se u Skupštini Srbije usvajaju zakoni po hitnom postupku bez rasprave i bez dovoljno vremena za pripremu i samim tim pisanje amandmana.

Beta

Komentari

2 komentara na tekst: "DA LI VAS NAROD ZA TO PLAĆA? Opozicija se sprda, SDS amandmanom stavlja Deda Mraza u zakon"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
yoyo

Bolje da ih placamo da se sale, nego da stvarno usvajaju amandmane, koje je ko zna ko i odakle, napisao.

svetlanast
Dobro je /za SNS/ sve dok je Deda Mraz odgovor opozicije na bahato ponasanje, prekidanje usred recenice, iskljucivanje mikrofona, ironiju, prenemaganje, cinizam, laz, kazne Maje Gojkovic , primitivni rijaliti sou Marjana Risticevica i po desetak puta u toku jedne sednice, bezobrazluk Aleksandra Martinovica lose maskiranog radikala, udvornistvo PUPS-ovih i SPS… Dalje»
wpDiscuz