Dačić: Opozicioni kandidati – zavitlavanje Srbije

dacici

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je u Smederevu da je Srbiji potrebna ozbiljnost i da je zbog toga važno ko će je voditi i pozvao je birače da na predsedničkim izborima 2. aprila glasaju za kandidata vladajuće koalicije, aktuelnog premijera Aleksandra Vučić.

Dačić je na skupu podrške Vučiću, koji su zajedno organizovale Srpska napredne stranke i SPS, rekao da su svi drugi kandidati za predsednika Srbije “zavitlavanje”.

– Videli smo neke kandidate za predsednika Srbije. To je zavitlavanje Srbije, bilo da je reč o (Saši) Jankoviću, (Vuku) Jeremiću, (Luki Maksimoviću, Ljubiši) Preletačeviću. Srbiji je potrebna strpljivost, ozbiljnost, važno je ko vodi Srbiju, jer Srbija ima velike državne i nacionalne probleme s kojima se suočavala vekovima. Veoma je važno da li će Srbija u ovom lavirintu pogoditi pravi put – rekao je Dačić.

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović kazala je da se Vučić jedini setio Smedereva kada je bilo “slepo crevo i niko ga nije iskoristio”, navodeći da je Smederevo zahvaljujući njemu postalo lider u razvoju privrede u celoj Srbiji.

– Aleksandar Vučić je prepoznao geostrateški položaj Smedereva i krenuo s nama da gradi Smederevo – rekla je Jasna Avramović i dodala da Smederevo ne sme zaboraviti Vučića zato što zajvaljujući njemu sada građani imaju redovne plate.

Ona je pozvala građane da na predsedničkim izborima zaokruže broj šest i da na taj način iskažu zahvalnost Vučiću na svemu što je uradio za Smederevo.

– Aleksandar Vučić ide dalje, posle 2. aprla vodiće državu Srbiju – rekla je Jasna Avramović i dodala da je Vučić “budućnost Srbije, budućnost Smedereva”.

I član predsedništva SNS-a Bratislav Gašić pozvao je okupljene da izađu na izbore za predsednika Srbije i zaokruže broj šest.

On je kazao da “širom naše lepe Srbije” čuje od prijatelja da nema razloga za zabrinutost, jer Vučić “ubedljivo pobeđuje”. “Mi u to verujemo i nadamo se tome”, kazao je Gašić.

Skupu podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću prisustovao je i predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić.

Beta

Komentari

2 komentara na tekst: "Dačić: Opozicioni kandidati – zavitlavanje Srbije"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Miro
Samo nam ti nemoj o postenju, napretku, boljoj buducnosti i zavitlavanju Srbije. Ovaj narod moze voditi bar jedan od 5000 domacina sa dobro odabranim timom ljudi, kojima je drzava Srbija i njeni interesi na prvom mestu a onda belosvetske bitange koje Srbiji i narodu sisaju krv kao vampiri. Po tvome… Dalje»
Ti, Ivice

sebe, verovatno, smatraš oličenjem napretka ili jednim od vesnika obećane nam bolje budućnosti.
Kada Vučić izgovori reči ‘…,povratak u ružnu prošlost’, dosta njih pomisli i na tvoju malenkost…

wpDiscuz