Kampanje

DJB I DVERI U KOALICIJI: Ispod cenzusa bijemo žene i teramo u stečaj

Objavljeno:

Pokret Dosta je bilo Saše Radulovića i porekt Dveri Boška Obradovića nastupiće na zajedničkoj listi na predstojećim beogradskim izborima. 

Saša Radulović i Boško Obradović sazvali su konferenciju za štampu u sedištu DJB gde je saopšteno da će DJB i Dveri nastupiti u koaliciji.

Uzimajući u obzir činjenicu da se radi o dva desničarska pokreta koje se nalaze daleko ispod cenzusa prema govoto svim istraživanjima javnog mnjenja, ovo je pokušaj da obojica nedopadljivih lidera pređu cenzus.

Novi naziv liste bi mogao da bude “Dosta je bilo i Dveri – Ispod cenzusa bijemo žene i teramo u stečaj”.

Boško Obradović je u javnosti poznat kao najveći politički nasilnik nad ženama. Optužen je da je uradio članicu Republičke izborne komisije, da je pretukao predsednicu Skupštine Maju Gojković i da je napao novinarku TV Pink, a RTS je saopštio da su pristalice Dveri njihovu ekipu tokom jednog preotesta gađale jajima.

S druge strane iste medalje, Saša Radulović slovi za jednog opasnog stečajnog upravnika koji je sposoban da računicama i kreativnom matematikom pega kriminal, izvlačenje novca, a još uvek nije ponudio odgovor na pitanje zašto duguje miliona dolara na ime poreza u SAD.

U njegovom pokretu vlada potpuna diktatura i svako ko se usudi da postavi pitanje o načinu finansiranja pokreta biva izbačen i satanizovan preko njihovog tabloidnog stranačkog sajta.

DJB služi Raduloviću i kao protočni bojler za izvlačenje državnih para koje dobijaju sve parlamentarne stranke.

Pročitaj i ove teme

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom *