Teleprompter.rs

DUŠICI JOŠ UVEK NISU ODUZELI PASOŠ: Starleta i dalje putuje kao diplomata Republike Srbije!

Državna starleta iz Vlade Srbije, Dušica Jevđenović, koja je postala poznata pošto je suzavcem napala policajca, pa zatim pretila diplomatskim pasošem, i dalje putuje kao diplomata Republike Srbije!

DUŠICI JOŠ UVEK NISU ODUZELI PASOŠ: Starleta i dalje putuje kao diplomata Republike Srbije!

Prema saznanjima portala Teleprompter.rs iz Ministarstva spoljnih poslova, Dušici Jevđenović još uvek nije oduzet diplomatski pasoš.

Podsetimo da je Ministarstvo spoljnih poslova krajem juna meseca saopštilo da će poništiti Dušicim diplomatski pasoš.

– Njen pasoš ćemo proglasiti nevažećim u “Službenom glasniku”. Ministar Ivica Dačić joj nije dodelio tu putnu ispravu, saopštili su ranije iz MSP, ne želeći da otkriju ko je bahatoj državnoj starleti dodalio diplomatski pasoš.

S druge strane, izvor portala Teleprompter.rs iz MSP navodi da Dušica i dalje putuje kao diplomata Republike Srbije!

– Nikakav postupak poništenja Dušicinog diplomatskog pasoša nije sproveden, niti se bilo šta slično dogodilo. Nikom nije ni palo na pamet. Ona i dalje normalno šeta svoj važeći diplomatski pasoš u kome piše “savetnik u Ministarstvu spoljnih poslova”, navodi izvor Telepromptera iz MSP.

Podsetimo da je Dušicina saradnica, Slađana Pantić, ranije izjavila da je diplomatski pasoš dobila od Ivana Mrkića, bivšeg ministra spoljnih poslova, ali da zapravo radi u Vladi Srbije kod Aleksandra Vučića.

Inače, državna starleta sa suzavcem pre par dana vratila se iz glavnog grada Rusije gde je boravila u najskupljim hotelima. U avionu je srela Dragomira Karića, pa je iskoristila priliku da se forografiše s njim. Fotografiju je okačila na Fejsbuk uz komentar: “Eto da ne bude da nisam dobra sa Karićima”.

DUŠICI JOŠ UVEK NISU ODUZELI PASOŠ: Starleta i dalje putuje kao diplomata Republike Srbije!