Teleprompter.rs

HVALE SE NA FEJSBUKU: Svita SNS botova ide na vaterpolo finale (FOTO)

Gotovo sve karte za vaterpolo finale u “Kombank areni” podeljene su aktivistima Srpske napredne stranke, otkrio je juče Teleprompter.rs. Prema saznanjima našeg portala, naprednjaci se hvale preko Fejsbuka da imaju karte za vaterpolo finale!

HVALE SE NA FEJSBUKU: Svita SNS botova ide na vaterpolo finale (FOTO)

Portal Teleprompter.rs otkrio je da su gotovo sve karte za vaterpolo finale u “Kombank areni” podeljene aktivistima Srpske napredne stranke. To su preventivne mere koje je uveo Aleksandar Vučić u nameri da spreči još jedan skandal sa zviždanjem.

Pročitaj: VUČIĆ KAZNIO NAROD ZBOG ZVIŽDANJA: Naprednjaci kupili SVE karte za vaterpolo finale

Spekuliše se da su karte podeljene javnim preduzećima koja kontrolišu naprednjaci.

Teleprompter je otkrio nekoliko aktivista SNS-a kako se hvale preko Fejsbuka da imaju karte za Evropsko prvenstvo u vaterpolu.

Član Internet tima SNS-a Vukašin Drobnjak, koji je, kako Teleprompter.rs saznaje od izvor iz SNS-a, po ličnoj preporuci Aleksandra Vučića 2013. godine dobio posao u MTS-a, redovno ide na utakimice.

Pročitaj: Ikodinović besan zbog karata: 12 godina reprezentativac i dobio sam k….

Vaterpolo utakmice sa Drobnjakom prati i Vukica Krivokapić. Ona je, inače, savetnica predsednik Tomislava Nikolića i članica Internet tima SNS-a. Bio je i Predrag Peruničić, naprednjak koji radi u Ministarstvu omladine i sporta.

HVALE SE NA FEJSBUKU: Svita SNS botova ide na vaterpolo finale (FOTO)

Po sopstvenom priznanju, karte za utakmice od SNS-a dobio je i Đorđe Višekruna koji je ranije bio u DS-u, prešao u SNS, bio malo kod Šešelja u radikalima, pa se ponovo vratio u SNS gde sada radi kao vođa botova zajedno sa šefom Internet tima Slavišom Mićnovićem Mićanom.

HVALE SE NA FEJSBUKU: Svita SNS botova ide na vaterpolo finale (FOTO)

Vučić je Višekrunu nedavno ponovo angažovao da mu vodi određene internet profile na društvenim mrežama. U naprednjačkim krugovima spekuliše se da će Vučić postaviti Višekrunu za šefa Izbornog štaba u Beogradu.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Elektroprivreda Srbije sponzor Vaterpolo saveza Srbije, sasvim je izvesno da je najviše karata dobilo upravo to javno preduzeđe.

Kada pogledamo ko se sve nalazi u Izvršnom odboru Evropskog prvenstva u vaterpolu, situacija postaje mnogo jasnija. Na spisku se nalaze direktori iz “Telekoma”, zaposleni u MUP-u za koje se sumnja da su nezakonito pratili građane, predsednici opština i istaknuti naprednjački funkcioner kao što su bivši ministar Goran Knežević i bivši šofer Jorgovanke Tabaković i državni sekretar u Ministarstvu odbrane Zoran Đorđević.

Inače, otac ministra Stefanović, Branko Stefanović, nedavno je postavljen na direktorsku funkciju u “Telekomu” preko veza u SNS-u. 

HVALE SE NA FEJSBUKU: Svita SNS botova ide na vaterpolo finale (FOTO)

U Organizacionom odboru sede Tomislav Nikolić, Vanja Udovičić (SNS) i Siniša Mali (SNS).

Naprednjaci će se ovoga puta sigurno potruditi da se skandal sa zviždanjem državnom vrhu ne ponovi.