Teleprompter.rs

ISPLATI SE LUPATI MINUSE: SNS botovi iz Predsedništva uređivaće program RTS-a!

Članovi Internet tima Srpske napredne stranke iz Predsedništva nalaze se na spisku kandidata za članove Programskog odbora RTS-a. 

ISPLATI SE LUPATI MINUSE: SNS botovi iz Predsedništva uređivaće program RTS-a!

Među kandidatima za članove Programskog odbora RTS-a, koji su se prošle nedelje predstavili članovima skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, nalaze se dva istaknuta člana Internet tima Srpske napredne stranke.

Četiri člana kabineta Tomislava Nikolića nalaze se na spisku kandidata: Aleksandar Zagorac, Ana Mandić, Simo Čulić i Vukica Krivokapić.

Simo Čulić je istaknuti član bot tima SNS-a koji radi u Predsedništvu. Vukica Krivokapić takođe radi u naprednjačkom Internet timu.

Po čemu su nepismeni ljudi koji danonoćno ostavljaju i lupaju minuse na negativne komantare o SNS-u i Aleksandru Vučiću kvalifikovani da uređuju program javnog servira? Kada je Vučić 2014. godine u toku predizborne kampanje obećao da će zaposliti omladinu, niko nije pomišljao da je govorio o omladini koja je samo sposobna da lupa minuse i pluseve po komentarima!

SNS i Vučić poslali su omladini jasnu poruu: “Ako želiš državni posao, postani SNS bot. U suprotnom, vrata za odlazak iz Srbije su ti otvorena.”

Među kandidatima je i Nemanja Pantić, iz informativne službe Nebojše Stefanovića, ministra policije.

Odbor za kulturu i informisanje trebalo bi ove nedelje da utvrdi listu od 30 imena, od kojih će Upravni odbor RTS-a izabrati 15.