Ivica Tončev postao državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova

Wikipedia
Wikipedia

Ministarstvo spoljnih poslova od prošle nedelje ima dva nova državna sekretara Ivicu Tončeva i Nemanju Stevanovića. 

Izabrani su na sednici Vlade Srbije.

Tončev je poznat kao bliski saradnik ministra spoljnih poslova Ivice Dačića. Tončev je bio Dačićev savetnik savetnika za nacionalnu bezbednost dok je bio premijer, a do imenovanja u MSP bio je njegov savetnik za dijasporu i ekonomsku diplomatiju u kabinetu prvog potpredsednika Vlade.

– U MSP ću biti zadužen za kontrolu i bezbednost naših diplomatsko-konzularnih predstavništava, kao i za tešnju saradnju između matice i dijaspore. Cilj mi je da veze Srbije i naših sunarodnika van zemlje budu još bolje – kazao je Tončev za “Novosti”.

Novosti / Teleprompter

Komentari

14 komentara na tekst: "Ivica Tončev postao državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
5.oktobar

Toncev bata diplomata! Dodje mi da placem od muke ali se ipak smejem! Dacic valjda hoce da sa ovakvim personalnim resenjima, sam sebe zakopa pred izbore, a ovi iz SNS se samo smeskaju i dodaju mu lopatu! Uzas!

Lančužanin

Mali bugaraš i kurirček ubijenog kriminalca Borisa Petkova. Ovaj je nepobitan dokaz da ovom zemljom definitivno vlada mafija.

Neko ko dobro zna

UDBA ga podrzavala,ali mislim da je pogresila.Ima nas novih u UDBa-i.Mi se ne slazemo sa svim ovim.Napravicemo mi novo drustvo samo ,da dodje vreme.

evgenije

Od rušenja Miloševića pa do danas bi po nekoj logici trebalo da iz godine u godinu bude sve bolje i bolje a ono sve gore i gore. Dno se ne nazire.

Gloria
Evo, jos jednog diplomate sa laznom diplomom Megatrenda. Bugarin, povezan sa mafijasima, ubijenim Saranovicem i prijatelj, kao i ova mesina Dacic, sa Radulovicem….i on drzavni sekretar ! Pa, po faci se vidi da je prevejani prevarant, ali mozda je i postavljen tu, upravo zbog te karakteristike….Da li u blizini debelog… Dalje»
srecko

“Evo mene pokraj tebe ,zar me ne vidis”……imam neke proslave pa sam zauzet,…sex,muzika,turizam……Blistas,Natalija..:-):-)

Nokilica

Kakvi komntari,samo sto su te vesti bajate vec godinama.A sad je jasno ko je narucio LIKVIDACIJU,jedne osobe…

radnik AMSS insajder

Dno dna! NapreDNO! http://www.amssinfo2.net

KOMPAS
E pa glavni podatak fali.To je covek kome je vestacena sporna diploma Gradjdvinskog gakulteta iz Pristine a izvestacena kao validna.mesecima kasnije diploma Megatrnd menadzmenta sa sedistem na nekoj praznoj livadi. Kada se to desilo niko nije ni rec rekao na to cudo dosad nevidjeno. Ako je om postao savetnik u… Dalje»
Nokilica

E sad je sve jasnije ,NEKOME .Hvala za ovaj komentar: Drzavni sekretar, savetnik za nacionalnu bezbednost i predsednik fudbalskog kluba Radnicki iz Nisa.To moze samo u zemlji Srbiji.

Decoooo

Ljudi prekstite se i neka nam je BOG U POMOCI da ovakvim resenjima . Toncev u diplomatiji ? Voleo bi da ovo nikada nisam procitao …

Mi smo budale
Mi smo budale

xaxax https://www.occrp.org/en/investigations/2034-serbian-pm-was-warned-of-tonevs-mafia-ties

E moja drzxavo,pa se posle pitas sto te ne postuju u svetu.

wpDiscuz