“Janković je čovek koji konstantno laže narod, slika i prilika DS-a”

marija obradovic

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović ocenila je danas da je zaštitnik gradjana Saša Janković “čovek koji konstantno laže narod” i da je u tom smislu “prava slika i prilika Demokratske stranke”.

Reagujući na odluku DS-a da podrži Jankovićevu kandidaturu, Obradović je kazala da je Srbija time dobila “prvog DOS-ovskog kandidata za predsedničke izbore” kao i da je ne bi “začudilo da ih bude još”.

– Sada je svim gradjanima Srbije jasno da je istina ono što smo mi, iz Srpske napredne stranke, govorili-da je Saša Janković lažni zaštitnik gradjana, koji je sve vreme zloupotrebljavao funkciju, baveći se političkom kampanjom, i kršio zakon – navela je Obradović u saopštenju.

Predsedništvo Demokratske stranke (DS) odlučilo je ranije danas da podrži kandidaturu zaštitnika gradjana Saše Jankovića za predsednika Srbije.

Beta

Komentari

15 komentara na tekst: "“Janković je čovek koji konstantno laže narod, slika i prilika DS-a”"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
bob
kao prvo sta ti imas da reagujes i ko si ti uopste?kao drugo da nisi pobrkala imena pa si umesto vucica rekla jankovic?namerno na ti jer te ne postujem uopste,kako tebe tako i tu sektu koju predstavljas,a takodje ni tvoga gazdu!ps.nasli se pravi da pricaju o postenju i krsenju zakona… Dalje»
scoby

Molimo vas, hitno nas obavestite šta o svemu tome misli žena Baneta Ivkovića?

Lančužanin

Odakle ti idejada ona uopšte ima sposobnost da misli!Još nije naučno dokazano da guska može da misli.

svetlanast

Pljuvacina SNSovaca po neistomisljenicima je dosla u fazu kad su postali smesni, narocito doterane , ofarbane funkcionerke bez predhodnih dobrih rezultata u bilo cemu /Obradovic, Joksimovic, Gojkovic, Mihajlovic…/. Za takve “ozbiljne” funkcionerke, nas narod ima izreku: “Uozbiljila se kao prase kad piski”. Vesela Srbija.

nik

PICOUSTA

Krokodilske suze
“…Saša Janković lažni zaštitnik gradjana, koji je sve vreme zloupotrebljavao funkciju, baveći se političkom kampanjom, i kršio zakon – navela je Obradović u saopštenju.” – Ta nemojte kazti. Od kako ste vi naprednjaci na vlasti, vi ste ti koji zloupotrebljavaju svoje funkcije, recimo pravosudje. Sve odluke ko ce biti oslobodjen… Dalje»
Lastrapadjos

…, a ako ste Vi slika i prilika stranci kojoj pripadate,…

roki

ajd zeno u zapecak neprilici tebi da lupas bundeve to je rezervisano za plavuse megose

Lančužanin

A što se ova režimska fufica sekira za DOS ovske kandidate? Jel je neko za to plaća? Bolje da nađe nekog baju da je “rastereti” tih briga.

Baš je načitana

Pa ona je samo spikerka, trbuhozborac. A čiju vest čita pametna pomenuta spikerka, da ne pominjem kako je Šešelj zove, devojčica od tajkuna?

zoka

sad treba opljuvati Sasu Jankovica…..

Aca Grk

Jeste,Janković je najveći lažov…zato što je…ova…tako rekla.
A ona se razume.
Aj,ćao.

zoka

koja je ova spodoba…pljuvacica po zadatku…

a koje su boje te kantice i lopatice?

Opa, krenulo je prenosenje izjava odbora SNS-a .. Nego, kad ce taj clanak o najboljem premijeru svih vremena?

drLaki

Zasto de Jankovic ne ugleda na AV, pa da govori samo “istinu” ?

wpDiscuz