Janković kao slamka spasa za političare duboko ispod cenzusa

politikanti

Ko je najsrećniji zbog predsedničke kandidature Saše Jankovića? Političari duboko ispod cenzusa. 

Slavlje u redovima političara zakopanih duboko ispod cenzusa već uveliko traje. Ostvarile su im se želje. Saša Janković je obećao da će se kandidovati na predsedničkim izborima.

Svoju radost prvi je iskazao marginalizovani Zoran Živković, čovek čiji rejting nije ni poznat. Njegovo ime je toliko relevantno da se ni ne pojavljuje u istraživanjima javnog mnjenja.

– Još pre mesec dana smo jasno rekli da ćemo podržati kandidaturu Saše Jankovića – rekao je Živković u Skupštini.

Nenad Čanak, saradnik Srpske napredne stranke i čovek koji se ugurao u Skupštinu uz pomoć matematike i verovatno Vučićeva pomoći, pozivao je Jankovića da bude gost LSV-a i zamolio ga da im “približi svoja viđenja nama važnih tema”.

Cenzus šovinista Boško Obradović poželeo je Jankoviću doborodšlicu u “krug predsedničkih kandidata”.

Ako Janković planira iole respektabilan izborni rezultat, pametno bi bilo da što pre izađe iz Boškovog “kruga predsedničkih kandidata”.

S druge strane političkog spektra, pored Živkovića, najsrećniji je Čedomir Jovanović, čovek koji se svim silama bori da uđe u Vučiću vladu.

– Sve sam učinio da do dogovora dođe i neću odustati od tog nastojanja. Ali najava Jeremićeve kandidature praktično torpeduje ideju zajedničkog kandidata i definiše novu listu prioriteta, na kojoj politički koncept na kojem je nastao LDP mora biti branjen. Vuk Jeremić je izraz kontinuiteta politike koja je prelazila sa Miloševića na Koštunicu, sa Koštunice delimično na Tadića, Nikolića – naveo je Jovanović.

Čeda podržava Jankovića protiv Jeremića.

Inače, Jovanović kao Vučićev saradnik vrlo dobro zna da Janković protiv Vučića ili njegovog kandidata nema apsolutno nikakve šanse. Osnovano se sumnja da Jovanović zastupa Jankovića jer bi to značilo da će Vučićev kandidat da pobedi na izborima.

Nikome ne odgovara Jeremić jer prema svim pokazateljima on ima najveće šanse da možda odnese pobedu na izborima.

Iz Tadićeve Socijademokratske stranke bili su uzdržai po pitanju Jankovićeve kandidature.

– Podržaćemo onog kandidata koji ima najviše šansi da pobedi režim na predsedničkim izborima – rekao je Konstantin Samofalov.

Sudeći po stavu SDS-a, još uvek nije jasno ko će biti zajednički kandidat opozicije jer pregovori tek slede.

– Od svake pojedinačne kandidature mnogo je bolje da sve stranke, svi potencijalni kandidati, organizacije i udruženja sednu za isti sto dogovore se oko zajedničkog opozicionog kandidata kako bismo sve glasove opozicije skupili na jednom mestu – rekao je Samofalov.

Odstranjeni i zaboravljeni Bojan Pajtić svoju sreću iskazao je preko Tvitera jer mu je to jedini sistem preko kog može da komunicira s javnošću, budući da medije više ni ne interesuje šta on ima da kaže.

Pajtić je objavio seriju infantilnih kritizerskih tvitova.

Demokratska stranka se još uvek nije zvanično glasila po pitanju Jankovićeve kandidature.

Svi ovi političari na poslednjim izborima jedva su zajedno osvojili 10 odsto glasova!

Janković je svoju političku karijeru i sudbinu na dlanu servirao ovim politikantskim šarlatanima.

Zašto su baš oni najsrećniji u ovom trenutku i kakvu bi Janković imao ulogu kao predsednik u njihovom okruženju pročitajte u sledećem tekstu:

LUTKARSKO POZORIŠTE OPOZICIJE: Forsiraju Jankovića jer znaju da Jeremić neće biti njihova marioneta

Komentari

8 komentara na tekst: "Janković kao slamka spasa za političare duboko ispod cenzusa"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Pošteno do pobede

Saša izađi samostalno i odkači bilo koga od svih ovih kompromitovanih političara… ulaziš čist, ostani takav i pobeđuješ ove najgore…. 😉

nn lice

Ma ne opterecujte se vise sa funkcijom predsednika.Znamo da ce se kandidovati Vucic i da ce pobediti i to se zna kojim metodama.Prema tome dosta vise o tome.

maxa

i ja se slazem, bosko, sasa radulovic bi mogli. seselja necu da pominjem, on pravi cirkus od opozicije, napada samo opoziciju, jer mu je to zadatak, odkad j napravljen SRS!

MECKAR
Jeremic je kao ministar spoljnih poslova naneo nenadoknadivu stetu Srbiji izvlaceci iz UN rezoluciju 1244.Je to uradio na Tadicev nagovor ali je time pokazao da je beskicmenjak i kratkovid.Srbija nema vremena za ponavljace.Slazem se da su Dveri i DJB jedina prava opozicija u Skupstini .Sva Djindjiceva ergela iz bivseg DS… Dalje»
MECKAR

Za Jeremica nece glasati ni njegova Natasa.Kao prvo niko lud ne bi birao Tadica a kamo njegovu podguznu muvu.Jeremic je novi Kostunica jalov i metiljav .Budimo hrabri birajmo novo BOSKA BARJAKTARA.

Драган

Молим уредника Телепромптера да трајно блокира овог болесника. Нису нам потребни зверјански ботови. Нека смрди на другим сајтовима.

Gloria

Dragane , MECKAR je najverniji komentator TP, i nastavio je da pise komentare, kada niko nije…Vi ste novi ovde i ne vidim sa kakvim pravom molite da ga urednik blokira . Ako Vam se ne dopadaju njegovi komentari, ne citajte ih !

grobarko

Daj bre seljačino, ne mlati gluposti više na ovom portalu. Ti si našao da pričaš o Jeremiću.

wpDiscuz