Jeremić od strane kompanije dobio “donaciju” od 3 MILIONA DOLARA!

jeremic zena

Ko je Vuku Jeremiću dao milione evra za predizbornu kampanju misterija je koju novinari pokušavaju za rasvetle već dva meseca. 

Medijska mreža “Antidot” objavila je u okviru opširnog teksta o Jeremićevim malverzacijama sa državnim novcem i podatke koji otkrvivaju njegove finansijere.

Prema podacima Poreske uprave, u periodu od 2013. do 2017. godine, preko 1,3 miliona dolara uplaćeno je na račun privrednog subjekta “Vuk Jeremić PR Agencija za konsalting“ iz Beograda.

Prema istim izvorima, taj iznos uplatila je fondacija “China Energy Fund Committee“ iz Hong Konga.

Ista fondacija donirala je i CIRSD sa milion dolara, a najveća donacije udruženju čiji je Jeremić osnivač došle su takođe iz Hong Konga od strane kompanije „State Energy HK Limited“ u ukupnom iznosu od 3.000.000 dolara i Katara u iznosu od 320.000 evra.

Uprkos veoma agresivnoj i skupoj predsedničkoj kampanji koja je pokrenuta nekoliko meseci pre nego što su izbori zvanično i raspisani, Jeremić do današnjeg dana javnosti nije odgovorio na pitanja o poreklu novca kojim finansira realizaciju svojih najnovijih političkih ambicija.

Opširnije o Jeremićevim finansijskim malverzacijama: OVO ĆE UNIŠTITI JEREMIĆA! Objavljene milionske pronevere Vuka Jeremića, njegove žene i saradnika

Antidot / Teleprompter

Komentari

3 komentara na tekst: "Jeremić od strane kompanije dobio “donaciju” od 3 MILIONA DOLARA!"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Rodic Sasa

To je dobro za privredu Srbije, kamo srece da svi kandidati dobiju po 3 miliona dolara
ukupno 30 miliona u nasu privredu, proci ce i kampanja pobednik se zna a novac nek potrose u
Srbiju, samo ulazite.

Milan

On bar ne trosi NARDONE novce za kampanju!

Apstinent

Kako ne trosi? Svi predsednicki kandidati dobijaju istu svot novca iz budzeta za predsednicke izbore. Naravno, vecina njih uz to dobije i novac od sponzora, Jeremic ti je lep primer toga.

wpDiscuz