Jovo Bakić: Janković možda izgubi glasove zbog Šutanovca

jovo bakic

Sociolog Jovo Bakić ocenio je danas da je pitanje da li podrška Demokratske stranke (DS) više šteti ili pomaže predsedničkoj kandidaturi ombudsmana Saše Jankovića.

– Meni je Saša Janković veoma drag, i vrlo verovatno ću glasati za njega, ali pitam se da li to što ga je DS na čelu sa Draganom Šutanovcem podržala, više šteti ili pomaže – kazao je Bakić agenciji Beta.

On je naveo da bi “blagodat podrške DS mogla da bude nekih 10.000 glasova, ali bi istovremeno, pošto je Šutanovac na njenom čelu, mogla da oduzme par stotina hiljada glasova”.

Govoreći o tome da li će biti još kandidata opozicije, Bakić je ocenio da to ne bi bilo dobro, i da u tom slučaju sumnja da bi bilo koji kandidat prošao u drugi krug predsedničkh izbora.

Beta

Komentari

7 komentara na tekst: "Jovo Bakić: Janković možda izgubi glasove zbog Šutanovca"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
ZVEKI

Bakicu su svi dragi koji su sa spiska zivih skinuli makar jednog Srbina. Sasa Jankovic ispunjava taj uslov. A inace Sutanovac od pasnjaka ne moze ni sebi da pomogne , a kamoli ovom protektoru od baruta.

svetlanast

Jovo Bakic ako nece da pomogne, ne treba ni da odmaze. Za takve ljude kazu, do podne mrze ceo svet, po podne mrze samog sebe. Ranije nije bio takav. Da li su to prvi znaci starenja ili se u nekoga ili nesto razocarao?

roki
nije jovane to bas tako crno kao sto ovi profit mediji namecu i pitanja a daju i odgovore .g Jankovic je napravio najbolju stvar prvi objavivsi svoju kandidaturu uz pomoc 100 intelektualaca bez dogovora sa bilo kojom strankom opozicije il pozicije na taj nacin je celu opoziciju naterao da ga… Dalje»
Deda

Opet ovaj Indijanac?! A ja se poradovao da se Jovo povukao iz javnosti. 🙁

VRAČARAC

KRIVO SEDI PRAVO ZBORI… BRAVO BAKIĆU, JEDAN OD TIH SAM AIMA NAS DOSTA… JER DOK ON NIJE DOŠAO PAŠNJAKA NA VRAČARU NIKAD NIJE BILO..!!!

nik

Pali bre u Zabrdje pametnjakovicu Crnogorski

MARICA

Pozdravio te IVICA, stručni komentatoru.

wpDiscuz