Kampanje

Karić: Zajedno sa SNS, od Novog Beograda pravimo Vol Strit

Objavljeno:

Pokret Snaga Srbije (PSS) – Bogoljub Karić će na lokalne beogradske izbore ići zajedno sa Srpskom naprednom strankom, što je dogovoreno na današnjem sastanku funkcionera dve partije u sedištu SNS-a, saopšteno je iz PSS.

Kako je objašnjeno PSS učestvovaće na zajedničkoj listi “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd”, jer je vladajuća koalicija “ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji”.

Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona, ističe PSS.

Ta stranka se zalaže i za to da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, “a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede”.

“Sa politikom mira i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, Srbija će za pet godina iskoreniti nezaposlenost, plate će biti 1.000 evra, čime će se ispuniti najveći nacionalni i državni interes Beograđana i svih građana Srbije – da radi, gradi i da rađa”, poručuje PSS.

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom *