:'( KO JE UVREDIO DERIŠTE? Janković blokirao Tviter nalog SNS-a i stavio tužni smajli

Samoproklamovani predsednički kandidat opozicije i zaštitnik građana koji skrnavu nezavisni javnu funkciju Saša Janković blokirao je Tviter nalog Srpske napredne stranke na Tviteru. 

Mnogo se Janković naljutio na Tviter nalog Srpske napredne stranke jer su mu tvitnuli komentar Marije Obradović na činjenicu da je dobio podršku od Demokratske stranke.

Jankoviću je blokada teško pala, pa je na kraju tvita stavio takozvani “tužni smajli”.

jankovic-blok

Kakvo je ovo derište od predsedničkog kandidata?

Obradovićeva je ocenila da je zaštitnik građana Saša Janković “čovek koji konstantno laže narod” i da je u tom smislu “prava slika i prilika Demokratske stranke”.

– Sada je svim građanima Srbije jasno da je istina ono što smo mi, iz Srpske napredne stranke, govorili-da je Saša Janković lažni zaštitnik građana, koji je sve vreme zloupotrebljavao funkciju, baveći se političkom kampanjom, i kršio zakon – navela je Obradović u saopštenju.

Za čoveka koji se navodno zalaže za poštovanje slobode govora i medija, Janković je poznat po tome što je na Tviteru blokirao apsolutno svakoga kod mu je uputio bilo kakvu kritiku – bila ona osnovana ili neosnovana.

Teško ego podnosi kritike.

Podsetimo da je Janković blokirao i Tviter nalog Telepromptera zbog nekoliko tekstova o zloupotrebi nezavisne javne funkcije u političke svrhe.

Komentari

4 komentara na tekst: ":'( KO JE UVREDIO DERIŠTE? Janković blokirao Tviter nalog SNS-a i stavio tužni smajli"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Krokodilske suze

Svaka vam cast, vec ste poceli!

Marko

Hahahahaha i ova nakaza sutra da nam vodi državu! 😀

Janko

Bolje on nego Toma Diploma

Marko
Slažem se da je Toma Diploma bio očajan predsednik ali ne treba nam brate ni ovaj pogubljeni izgubljeni tviter predsednički kandidat Janković. Zato sam ja za to da se Vučko kandiduje 😉 Ja bih glasao za njega. Ne mislim da je najbolje rešenje ali je najbolje među ostalim najgorim rešenjima.… Dalje»
wpDiscuz