KO ŠUTA ŽENE, A KO BEŽI? Vučić imitirao Obradovića kako akcentuje reč “bežite” (VIDEO)

vucic-obradovic

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da imitirajući šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića kako izgovara reč “bežite” nije imao nameru da uvredi ljude iz Čačka zbog njihovog govora.

U Skupštini i “Pinokio” i “likovna sekcija Sigmunda Frojda”
On je tokom rasprave u Skupštini Srbije rekao da je priča “o tome noćas izmišljena” iako njegova kritika nije imala nikave veze sa čačanskim akcentom već sa “siledžijskim ponašanjem” Obradovića u Skupštini.

– Čačani su dobri ljude koji su ukazivali na vas i vaše slidžijsko ponašanje, naročito prema ženama. Ja sam samo upozorio da ne radite to, zato sam ponovio vaše reči na način na koji ste tada kada ste tukli onu ženu u Skupštini (posle izbora u RIK-u) izgovorili i želeo sam da vas upozorim i da imate u vidu da to ne ide baš tako – kazao je Vučić odgovarajući na kritike poslanika Dveri.

On je rekao da ako je to uvreda onda moli sve da prihvate njegovo izvinjenje.

Obradović se ranije danas izvinio Vučiću što mu se obratio juće na “čačanskom akcentu” jer je očigledno da više voli nemački jezik.

– Možda vam baš zato smeta jer su svi ustanci i bune kretali iz tog kraja – naveo je Obradović u Skupštini Srbije.

Beta

Komentari

9 komentara na tekst: "KO ŠUTA ŽENE, A KO BEŽI? Vučić imitirao Obradovića kako akcentuje reč “bežite” (VIDEO)"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
marko

Neki su do sada dve žene išutirali, trenutno šutiraju Srbiju, a kasnije će verovatno preći ponovo na žene. Kada se opanak popapuči?

SRB-in
ohohohoooo…ti neke pridike i prigovore znas davati pametnijem i kvalifikovanijim od sebe??! ejjjj sljamu jedan mizerni, pa jesi li ti slusao sebe kako govoris engleski i jesi li ikada pomislio koliko bi se drugi tebi trebali smejati i ponizavati sa tim tvojim ,, seljackim,, naglaskom? Englezi bi se trbali valjati… Dalje»
Dona

Kad je već reč o šutiranju i prebijanju žena, kako to da je Vučić preskočio svog Sinišu Malog. Kada je Mali prebio svoju ženu, Vučić se nije oglašavao. A ni sada ne misli na njega kada o tome priča. Jadno, vrlo, vrlo jadno.

Slon koji nikada ne zaboravlja

Seka Persa u srednjoj skoli, vreća za udaranje, to vam je Usnija Vučić!

John
Šešeljev potrčko, išao po burek i morao da vrati kusur. A onda ga vraćao po jogurt… Zapravo, on bio Šešelju ono što je slina njemu. Mada ne baš toliko ekstremno, Slina ni fakultet nije mogao da završi kako treba, ovaj bar pravu diplomu ima. Ali se panično boji da će… Dalje»
MECKAR
Dzaba ja pisem da je metiljavi Streber nepismen i da je zajedljiva Bugojanska FUKARA.Kao prvo Skupstina bi trebala biti ne samo politicki nego i regionalno podjednako zastupljena sto znaci i svi dijalekti.Drugo je sto je izborni zakon kriminalan i sto oko 100 opstina nema zastupnike u skupstini a oko 50%… Dalje»
John
Ni u Srbiji nije drugačije. Književni srpski jezik ionako ima više dijalekata… U Beogradu se govori jedno, u Novom Sadu drugo, u Nišu treće, u Kragujevcu četvrto. To bi bila neka najgrublja podela. A ako krenemo u detalje imamo: Pirot, Leskovac, Vranje, Kosovo, Sandžak, Zapadna Srbija (od Mačve pa na… Dalje»
marko

A, gde žene “zaštitnika” žena.

Gloria
E, psiho , posto je sacinio budzet najbolji u istoriji Srbije , u rangu Arhimeda, ako ne i vse sada je i lektor i lingvista. Ispravlja Obradobica, koji je diplomirao filologiju !!! A, ovo o abrovima u Cacku, je izmislio …. covek je sve ludji, jer se ludilo sa godinama… Dalje»
wpDiscuz