KRŠENJE LJUDSKIH PRAVA! Advokat uhapšenih policajaca: Zabranili nam da razgovaramo sa uhapšenima

todoric
Vladimir Todorić ispred policijske stanice

Advokat Vladimir Todorvić i predsednik Policijskog sindikata “Sloga” Dragan Žebeljan pokušali su da obiđu uhapšene operativce MUP-a Mladena Trbovića i Milana Dumanovića koji su pritvoreni zbog navoda da su odavali službene tajne. 

– Policija nas je obavestila da nam se ne dozvoljava poseta uhapešnim policajcima Mladenu Trboviću i Milanu Dumanoviću koji su nezakonito uhapšeni pred Novu godinu. Njima je nametnut branilac, iako ga nisu izabrali. Oni su imali 24 časa po Zakonu o krivičnom postupku da sami izaberu branioca – rekao je advokat Vladimir Todorić.

On je još dodao da je uhapšenin policajcima inspektor MUP-a sa prezimenom Grbić rekao da imaju 15 minuta da obezbede advokata.

– Niko na svetu ne može za 15 minuta da obezbedi advokata, njima je nametnuto. Onemogućeno nam je i da vidimo rešenje o policijskom zadržavanju – dodao je Todorić.

“Ovo su osnovna ljudska prava koji svaki građanin Republike Srbije mora da ima – pravo na branioca. Ovo sve ukazuje da postoji politička pozadina i da se teško krši Krivični zakonik u UStav Srbije”.

FAŠISTIČKO ZASTRAŠIVANJE: Uhapšeni policajci koji su raskrinkali kriminal Stefanovića i Hrkalovićeve!

Komentari

10 komentara na tekst: "KRŠENJE LJUDSKIH PRAVA! Advokat uhapšenih policajaca: Zabranili nam da razgovaramo sa uhapšenima"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Dr Sandwich and Mr. Robot
Todorica takodje treba optuziti i privesti. On je politikant, a ne “advokat”. Ovo nije drzava Tadica i njegovih decaka, gde su zakoni bili van snage, a pravdu delili Krle, Saper, Pizderac i BoTa. Cak vas je i Djindjic mrzeo. Insajderi kazu da Sule ne podnosi Jeremica, jer je iz SPS… Dalje»
Ksenija M.M.

Todoric nikad nije bio advokat. Mozda je postao prosle godine, a posle vrlo neuspesne politicke karijere uz Tadica i Jeremica. Jadni policajci, sad ce im prilepiti i clanstvo u propalim opozicionim strankama. Gde i nadjose ovog tipa?

Rade S.O.S. 820044
Posle 05.10.2000.su obecali da vise nece krsiti ljudska prava ali to je dolaskom ovih na vlast ponisteno.Meni je tako bilo u Belgiji sedistu EU.Concentracion Camp Merksplas Belgium Da li znate da u Evropi u XXI veku postoji koncentracioni logor?Postoji nazalost!To je:Centrum voor illegalen Steenweg op Wortel 1a(ingang Kapelstraat) 2330 Merksplas… Dalje»
MECKAR

Redakciji i svim citaocima TP srecna i uspesna 2017 godina .

Dorbonamerni insajder

Todoric nikad nije bio advokat,nego jurisnik DS. Mozda je polagao pravosudni sa 40 godina i pocinje sad da se “bavi” i advokaturom. Ako im zelite zlo, samo neka nastavi da ih “brani”

insajder X,poznajem ekipu

Todoric je obican funkciomer ds i nikakav advokat. Potrcko B. Djelica. Zaposlio suprugu u msp diplomatiji. Tesko uhapsenima ko ih brani

Major

Moroni zovite Boru Borovica, koga brani Todorić na****o je ko žuti!

Vodolija

BOROVIĆA? Joj, joj, joj! Zeta Vuka Draškovića?

Major

Bora je ozbiljan krivičar za razliku od Todorica koji nikog nije branio osim što je kao žuti bukač basirao BOTANGUTANU i grebuckao se kao nevladin sektor i kvazi analitičar.

grobarko

Najbolji advokat u Srbiji, bez ikakve sumnje.

wpDiscuz