MINISTARSTVO STARLETNIH POSLOVA: Višak starleta, manjak ambasadora

Srbija je uvek bila posebna država. Samo ćete u Srbiji pronaći višak starleta i manjak ambasadora u srpskom Ministarstvu spoljnih poslova.

Ministarstvo starletnih poslova

U Srbiji je lakše pronaći starletu sa diplomatskim pasošem, nego ambasadora u ambasadi. Tako, na primer, Srbija još uvek nema ambasadore u ključnim državama od kojih zavisi sudbina naše države.

Nemačka kancelarka Angela Merkel sutra dolazi u zvaničnu posetu Srbiji. Iako Merkelovoj nije bilo teško da u avion “spakuje” svitu od 30 ljudi i doleti u Srbiju, Srbiji je teško da pronađe i pošalje ambasadora koji će nas predstavljati u državi od koje zavisi evropska sudbina Srbije.

Da, Srbija već dve godine nema ambsadora u Nemačkoj!

Nemamo ambasadora ni u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru i Saudijskoj Arabiji. Da li je moguće da Vučić još nije pronašao nekog ko će nas predstavljati kod braće Arapa? Gradimo “Beograd na vodi” sa arapskim partnerima, a nemamo ambasadore!

No, naše starlete, sudeći po tekstovima pojedinih medija, u arapskim zemljama debelo zarađuju od elitne prostitucije.

Otpravnici poslova upravljaju ambasadama u Grčkoj, gde trenutno sedi Branko Lazarević, čovek koji se dovodi u vezu sa Šarićevim klanom, Argentini, Hrvatskoj, Libanu, Siriji, Gani, Iranu i Indineziji.

U šest država je ambasadorima istekao mandat i nisu zamenjeni novima i to u Norveškoj, Poljskoj, Kipru, Albaniji, Kubi i Libiji.

Imajući gorenavedene činjenice na umu, došli smo do jednog prostog zaključka.

Kada realno sagledamo situaciju, Aleksandar Vučić je univerzalni ambasador Srbije. Na primer, šta će nama ambasador u Nemačkoj kada će taj čovek imati isključivo ceremonijalnu ulogu pored Vučića? Mislite da bi Vučić dozvolio budućem ambasadoru u Nemačkoj da razgovara sa kancelarkom Merkel u ime Vlade Srbije? Malo sutra!

S druge strane, trenutni ambasadori su žali bože. Samo ćemo napisati – Milan Bačević ambasador Srbije u Kini. Tačka.

Komentari

6 komentara na tekst: "MINISTARSTVO STARLETNIH POSLOVA: Višak starleta, manjak ambasadora"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Fidelijo

Hvala Marko.

ZoranK
Mene ovo uopšte ne čudi – pa Srbija je oduvek bila rasadnik kurvi, a oskudevala u svemu drugom, posebno u pameti koja bi mogla da joj obezbedi kakav-takav državni autoritet. U takvom okruženju se vekovima razvija profil Srpskog političara, pa zato ne čudi što je on po pravilu nepismen, neobrazovan,… Dalje»
veteran

I kad budu izbori sedite kući,uključite klimu,lap-top i lepo besedite o koječijim konkubinama a seljaci neka (v)nas preglasaju opet…

Sve, svi, u jedan!

Vučić, zatim, merna jedinica idiotizma, i IV stepen komparacije gluposti, g-din Glupost Glupostić, g-din Mortadela Konobar, g-din Podmukli Đubrić, ne samo da su dostojni predvodnici sns-OVACA, nego predstavlljaju elitu, neprevaziđene velikane Srbskih starleta, Srbske inteligencije, pameti, morala, sposobnosti, rečitosti, učenosti,! Sve, svi, u jedan!

Fidelijo
Bez ikakve sale,jedan od izrazenijih problema naseg drustvenog zivota jeste kasni pocek ozbiljnijeg i intezivnijeg seksualnog zivota nekih javnih delatnika i politicara.Naime ,ono sto jedan prosecan gradski smeker dozivi u svojim dvadesetim to do pojedinaca stigne u kasnim pedesetim sa politickom moci i novcem koji naravno nije reciprocan stvarnim poslovnim… Dalje»
scoby

Krajnje je vreme da se ispred zgrade MIP-a u Nemanjinoj montira crveni fenjer…

wpDiscuz