Teleprompter.rs

Nestale priče o izmišljenom atentatu na Vučića

Tanjug
Tanjug

Priča oko izmišljenog atentata na Aleksandra Vučića i njegovog brata više nije aktuelna. 

Vođeni iskustvom koje smo stekli iz priča oko prošlogodišnjeg izmišljenog državnog udara, javnost je očekivala da će se i priča oko izmišljenog atentata na Vučića i njegovog brata polako ugasiti.

Domaći mediji sada su okupirani izveštavanjem o predsedničkim izborima u Americi. Čini se da nikome više nije interesantna priča oko izmišljenog atentata.

Ministar Nebojša Stefanović juče je samo rekao da “ima pomaka u istrazi”, ali nije naveo nikakve detalje.

Vučić juče nije želeo da komentariše izmišljeni atentat, navodeći da službe rade svoj posao.

– Oni rade svoj posao i ja više o tome neću da govorim, zato što neću da bilo ko u Srbiji bude talac briga i razmišljanja o bilo kome od nas, rekao je Vučić.

Dakle, priča oko izmišljenog atentata više uopšte nije interesantna i aktuelna.

Vrlo je interesantno to što anonimni izvori iz “službi bezbednosti” režimskim medijima više ne dostavljaju izmišljene informacije o atentatu.

Sve je naglo stalo nakon što je Donald Tramp pobedio na predsedničkim izborima u Americi.

Nema više ni priča o izmišljenim CIA agentima koji žele da ubiju Vučića. Iako Tramp još uvek zvanično nije predsednik, režim i režimski mediji više ne tvrde da CIA želi da ubije Vučića jer Trampa vide kao nekakvog zaštitnika srpskog naroda.

Priče o izmišljenom atentatu na Vučića i njegovog brata prestale su i nakon što je iz BIA izbačeno nekoliko agenata za koje su režimski mediji tvrdili da rade za američke obaveštajne službe.

Sada je više nego jasno da su ciljevi izmišljenog atenata na Vučića i njegovog brata bili da se zakamufliraju njihove veze sa narko mafijom i da se očiste bezbednosne službe od nepodobnih kadrova.

Nema više atentata, Trampova CIA više ne želi da ubije Vučića, BIA je delimično očišćena, Amerika je naš prijatelj, Tramp je naš heroj, Tramp je Srbin.