Teleprompter.rs

OPET NOVA PRIČA: Andrej Vučić bio u Jajincima na dan kada je proneđno oružje

OPET NOVA PRIČA: Andrej Vučić bio u Jajincima na dan kada je proneđno oružje

Do tumačenja da je Andrej Vučić bio potencijalna meta došlo je zbog činjenice da on mnogo češće od svog brata, Aleksandra Vučića, odlazi u porodičnu kuću u Jajincima, objavio je večeras Insajder, pozivajući se na informacije “iz policije”.

– Ispostavilo se da je (Andrej Vučić) bio i tog dana kada je pronađeno oružje, navedeno je u večerašnjem izdanju Insajdera, emitovanom na B92.

Dakle opet je servirana nova priča. Ranije se tvrdilo da zolja koja je navodno pronađena u blizini Vučićeve porodične kuće, mogla da probije blindirano vozilo.

Nameće se pitanje da li se Vučićev brati vozi blindiranim automobilima.

Pitanje da li su informacije koje je policija servirala Insajderu uopšte tačne ili je naprednjačka struktura iz MUP-a to namerno uradila.

Insajder je naveo i da je iste večeri kada je Stefanović izneo nove informacije, u večernjim satim pronađena i veća količina oružja u jednom automobilu u garaži na Novom Beogradu.

Inače, MUP nikada zvanično nije povezao navodno oružje u Jajincima sa oružjem na Novom Beogradu, iako režimski mediji ta dva slučaja po pravilu povezuju.

Objavljene su fotografije oružja sa Novog Beograda, ali ne i fotografije oružja iz Jajinaca. Zašto?

U javnosti je stvorena slika da je oružje sa Novog Beograda, čije su fotografije objavljenje, zamenilo oružje iz Jajinaca za koje se sumnja da je mogli da nanese nekakvu štetu, budući da je staro skoro 25 godina.

Sada dobijamo novu priču da je Andrej Vučić na dan kada je proneđeno oružje bio u Jajincima i da “nije slučajno” što je to oružje baš locirano u blizini Vučićeve porodične kuće.

Niko od državnih funkcionera ne nudi odgovore na pitanja ko bi i zašto uopšte hteo da naškodi Vučićevom bratu. Kakvim se to poslovima bavi Andrej?

Pročitaj: Braća Vučić afere “Državni udar” i “Atentat” koriste kao paravan za veze sa narko mafijom!