Otvorili smo lažan profil da namamimo pedofile. Mi smo ostali u šoku!

Redakcija Teleprompter.rs odlučila je da sprovede jedan eksperiment. Želeli smo da saznamo koliko će odraslih muškaraca u Srbiji pokušati da namami maloletnu devojčicu od 16 godina na seksualni čin. Rezultati eksperimenta su zastrašujući!

*Cilj ovog eksperimenta bio je da se roditeljima sa maloletnom decom skrene pažnja na opasnosti pedofila koji vrebaju na svakom koraku. Svi su potencijalne žrtve!

UPOZNAJTE MAMCA “MIMU MILICU”, ONA IMA 16 GODINA

Kako bismo sproveli ovaj eksperiment, otvorili smo lažan profil na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk. Našem mamcu za pedofile dali smo ime Mima Milica. Rođena je 28. avgusta 1998. godine (do 28. avgusta ima 15 godina). Živi sa mamom i mlađom sestrom u stanu u na Novom Beogradu. Tata i mama su joj razvedeni, a tata se preselio u Austriju gde živi sa drugom ženom. Mama joj radi kao šef u nekoj banci i veoma je stroga. Milici je mama oduzela telefon i kompjuter jer smatra da bi Milica trebalo da se posveti učenji i školi.

Milica je oko 3 sata ujutro krišom uzela mamin poslovni lap top i otvorila sebi nalog na Fejbuku. Milica želi što pre da odraste i da se odseli od mama jer joj uskraćuje slobodu. Ne voli dečake iz razreda jer smatra da su “klinci” i u potrazi je za zrelijim prijateljima.

Milica je započela nekoliko razgovora sa njoj nepoznatim muškarcima koji su dosta stariji od nje. Javilo joj se nekoliko zrelijih muškaraca iz Srbije sa kojima se dopisivala do kasno u noć. Mama joj se budi oko 5 i 45 pa je tada morala da vrati lap top u maminu torbu. Milica nije znala da se dopisuje za muškarcima koji samo žele da je seksualno iskoriste.

*Fotografiju “Milice” besplatno smo preuzeli sa sajta: www.freestockphotos.biz

UPOZNAJTE MUŠKARCE KOJI SU MALOLETNOJ MILICI NUDILI SEKS
*Transkripte svih razgovora možete preuzeti na kraju članka

* Fotografije cenzurišemo jer nismo sigurni da li su njihove prave fotografije ili su ih ukrali sa tuđih profila, ali redakcija poseduje originale 

Milan Javorac
Milica se nekoliko minuta dopisivala sa izvesnim Milanom Javrocem koji, kako kaže, živi u Priboju. Prema podacima sa njegove Fejsbuk stranice, Milan navodono radi u policiji. Kada ga je Milica upitala šta radi, on joj je rekao da je na poslu. To je bilo oko 3 sata ujutro.
Kada mu je rekla da je sama u sobi za kompjuterom, Milan joj je predložio da dođe do njene sobe.

Posle nekoliko minuta, maloletnoj Milici Milan je poslao ukupno četiri fotografije svog polnog organa i upitao je da li bi to moglo da je zadovolji.

Milan joj je zatim poslao svoj broj telefon (koji nećemo objaviti, ali je arhiviran u redakciji) i naziv njegovog Skajp naloga. Milica mu je rekla da joj je mama oduzela telefon i da nema kameru na kompjuteru.

Milan ju je zatim optužio da je “lažna” i napustio razgovor.

Radikal Srpski (Mijat Lazović)
Dok se Milica dopisivala sa Milanom Javorcem, stigla joj je laskava poruka od muškarca iz Kraljeva. On ju je pohvalio da je lepa i upitao je šta radi budna tako tasno. Milica mu je rekla da ne može da spava i da je krišom uzela lap top od mame.

Znatno stariji muškarac pod imenom Radikal Srpski Milici je rekao da se bavi politikom. Rekao joj je da je šef odborničke grupe Srpske radikalne stranke u Skupštini Kraljeva i upitao je šta ona radi. (Nismo uspeli da dokažemo da Srpska radikalna stranka ima mandate u Skupštini Kraljeva).

Milica mu je rekla da ide u osnovnu školu, ali da je slagala da ima 16 godina kako bi joj Fejsbuk dozvolio da otvori profil. Rekla mu je da voli engleski i da ne voli matematiku. Milica ga je tada upitala šta je u horoskopu jer voli da čitao šta kažu zvezde. On joj je rekao da je Jarac u horoskopu i upitao Milicu šta je ona. Milica mu je rekla da je Devica u horoskopu. Tada je Radikal Srpski upitao da li je samo u horoskopu devica ili i stvarno.

Milica mu je rekla da je i u horoskopu i u stvarnom životu devica što je veoma zaintrigiralo Radikala Srpskog. Znao je veoma dobor da je Milica maloletna, ali to ga nije sprečilo da joj uputi nekoliko eksplicitnih poruka.

Nakon još nekoliko eksplicitnih poruka i indirektnog poziva na seksa, Radikal Srpski se setio da mu je Milica reka da joj se mama budi oko 5 i 45 i tada joj je rekao da vrati kompjuter kako je mama ne bi uhvatila. Radikal Srpski joj je još rekao da se obavezno javi jer će patiti ako mu se ne javi ponovo.

444

Mirko Mićović
Milica se paralelno dopisivala sa Radkalom Srpskom i izvesnim Mirkom Mićovićem iz Kragujevca. Mirko joj je rekao da ima kuću i i lokal u Kragujevcu. Mirko voli da putuje pa je Milici rekao da će uskoro ići u Izrael i Afriku i ponudio joj da pođe sa njim.

Mirko je bio veoma kreativan po pitanju planova sa Milicom. Prvo joj je otkrio svoj plan kako želi da poseti Izrael i organizuje pljačku jedne zlatare. On planira da ukrade nekoliko dijamanata. Milica mu je sve vreme govorila da misli da će ga uhapsiti i da misli da je to sve “strašno”.

Verovao je da Milica nije “murija” i otkrio joj svoj plan. Mirko ima prijatelja koji radi pri Ujedinjenim nacijama koji će mu obezbediti diplomatski kod pomoću kojeg će moći besplatno da otputije do Izraela kako bi sproveo pljačku.

Nakon što je Milici predstavio čitav plan kako da izvede pljačku dijamanata, Milicu je ispitivao o njenim seksualnim aktivnostima.

Mirko je Milici nekoliko puta predlagao da dođe kod nje u Beograd da se vide i predložio joj da pobegne iz škole. Takođe, Mirko je ponudio i da ona dođe kod njega u Kragujevac.

Milica mu je rekla da bi želela da ide u Holivud jer su sve glumice lepe i lepo našminkane. Mirko joj je rekao da njegova prijateljica radi kao šminkerka na Pinku i da će joj obezbediti i šminku i frizure i haljine.

Mirko joj je još pričao kako planira možda da pokrene biznis vezan za trgovinu začinima sa Bliskog istoka.

TRANSKRIPTI RAZGOVORA
*Kliknite na ime kako biste preuzeli PDF fajl razgovora

milan_javorac
srpski_radikali (Mijat Lazović)
mirko_micovic

Komentari

2 komentara na tekst: "Otvorili smo lažan profil da namamimo pedofile. Mi smo ostali u šoku!"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Goran 481

ma daj cuj ona kriva sto ih je dodala i pisala,pa i da je prva pocela sa takvim razgovorom svaki bi normalan otisao ili je blok nego frajeri jedva docekali…strasno

Matke
Ljudi, koji vam je q? Vidite da je lose izveden eksperiment, nisu oni njoj prisli nego ona njima, a to se vidi po komentaru ovog zubara koji kaze: “Kako si dosla do mene?”. Znaci ona je njih dodavala i tvrdim da je ovo trik eksperiment. TVRDIM da je ona njima… Dalje»
wpDiscuz