Predsednik Partizana: Vlada Srbije i premijer finansijski nam pomogli

fk-partizan

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić izjavio je za N1 da će taj klub, uz pomoć Vlade Srbije, sutra uplatiti dug od 370.000 evra, to je 10 hiljada više od neophodne sume, i da najavljene suspenzije neće biti.

U Partizanu dodaju da očekuju uskoro obnovu uskoro obnovu sponzorskih ugovora koji će biti bitna injekcija za finansije Partizana.

– Nadam se da ćemo obnoviti saradnju sa Telekomom, rekao je Vučelić, rekao je Vučelić.

On se zahvalio Vladi Srbije, a posebno premijeru Aleksandru Vučiću, što su “predano postupili i pomogli Partizanu” da prebrodi probleme.

Evropska fudbalska unija predložila je da se fudbalski klub Partizan suspenduje zbog neisplaćenih dugova.

N1

Komentari

10 komentara na tekst: "Predsednik Partizana: Vlada Srbije i premijer finansijski nam pomogli"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Lančužanin
Voleo je Saleta Mutavog, a i ovaj višenamenski mutavko na partijskom zadatku u Partizanu mu je jednako drag. Ostalo mu od tate Musljije pa deli i šakom i kapom. Podseća me na one stihove Čorbicine: Delila je svakom i šakom i kapom. Po kom zakonu Vlada frlja ove pare i… Dalje»
lilit

Stadione, FUDBALSKE, ali i FUDBAL, u Srbiji ZAKONOM ZABRANITI (leglo droge, korupcije, kriminala)…. Država ih pomaže, ali time sebe otkriva, da su ISTI!!!!!

Krokodilske suze

Fudbalski klubovi su legalizovane kriminalne organizacije koje zahvaljujuci kriminalcima na vlasti isisavaju novac iz budzeta. Eto jednog primera zbog kojeg nikada necu glasati za vucica!!!

vojno lice

Zar je AV zato oteo od porodilja i penzionera dfa bi pomagao belosvetske lopove? Ako hoce da igraju fudbal neka sami finansiraju svoju zajebanciju a ne da ih gradjani finansiraju.

Mrvaljević

Kako ih nije sramota, dušu nemaju. Pare naroda dadoše propalitetima i Mutavima i Vazurama i Vučelićima i Vučku i Hrkalovićki… Sram da te bude, Vučiću Gandiju, Zvezdino dete… Xa xa xa… Bežite ljudi iz Stradije dok još možete…

nik

G-dine Mrvaljevic,nisu pare narodne vec su od kredita koje ce narod vracati ali sta je za jednu bogatu zemlju 10.5 milijardi koje je av pozajmio od brace arapa i slicnih lihvara

Mrvaljević

Slažem se, ali ste spomenuli “narod” će vraćati, znači, narodne pare…

Decoooo
Malo je reci UZAS . “Pomogao” te neko ko te mrzi iz dna duse ? Zlikovac pomogao Partizanu ? Kako ? Izvadio novac iz SVOG DZEPA ? KAKVE ULIZICKE IZJAVE TO JE STRASNO . DOK JE VAZURE I VUCELICA U PARTIZANU JA NA STADION SIGURNO NECU OTICI . OVO JE… Dalje»
svetlanast

Vucelic se zahvaljuje “Vladi Srbije, a posebno premijeru Aleksandru Vucicu” za pare koje su dobili iz budzeta /narodne pare/ ili su mozda ministri i AV “izvadili” pare iz svog dzepa i platili dug.

Vodolija

Meni drpa svakog meseca 6.300,00 od penzije, a evo “dobrica” mi “dao” celih 300 dinara na ovaj deo penzije. Ma pocrkali svi i on i njegove sluge. Trebalo bi da se ugledam na Vučelu, jarbola svih zastava, pa da se zahvalim gospodaru na tako “velikoj” cifri. Ma, bre!!!

wpDiscuz