RASKOL U DJB: Jedni hoće Jeremića, drugi hoće Jankovića

djb

Rukovodstvo “Dosta je bilo” još uvek nije odlučilo na čiju stranu će da stane – na stranu Saše Jankovića ili na stranu Vuka Jeremića. 

Dok pojedine opozicione stranke pružaju otvorenu podršku Jankoviću, DJB ćuti. Tvrde da čekaju 15. februar kada će biti objavljeno ime predsedničkog kandidata vlasti.

Jedan deo članstva DJB otvoreno traži od rukovodstva da podrži Vuka Jeremića u toku predsedničke kampanje. Oni su nedavno napravili Fejsbuk stranicu “Dosta je bilo za Vuka Jeremića”.

– Mi članovi Dosta je bilo koji podržavamo Vuka Jeremića za predsedničkog kandidata našeg Pokreta! Pozivamo vas ako i vi smatrate da gospodin Jeremić treba da bude predsednik lajkujte stranicu i šerujte! Do pobede! Dosta je bilo! – piše u postu na na ovoj stranici Fejsbuka.

Iz DJB tvrde da je stranica lažna.

S druge strane, jedan deo članstva želi da DJB podrži Jankovića na predsedničkim izborima.

Izvor Telepromptera iz DJB navodi da će taj pokret verovatno podržati Jankovića.

– Moraće Jankovića da podrže zbog pritiska javnosti. Ako bi podržali Jeremića u javnosti bi bili predstavljeni kao “Trojanski konj”. Većina članstva je za Jeremića. Mada, ćutanje vrha DJB o predsedničkom kandidatu govori o tome da u DJB postoji raskol, kao i po pitanju brojnih drugih stvari – kaže izvor Telepromptera.

Komentari

3 komentara na tekst: "RASKOL U DJB: Jedni hoće Jeremića, drugi hoće Jankovića"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Bond008

A gde je moj komentar u ovoj uredjenoj i medijski slobodnoj drzavi?

Darko

Ovaj navijac pokusava da i na ovaj nacin isjamci koji glas za AV.

Petar B.
Cutanje vrha DJB je inteligentan odgovor na odugovlavenje SNS-a da kaze ko je njihov kandidat. Ponasanje i vokabular g. Vucica jasno pokazuje da je SNS nesiguran i ne zna sta da radi. Jednostavno, previse nepoznatih je u igri. Cak i posle najave kandidature g. Jankovica i podrske DS-a, g. Vucic… Dalje»
wpDiscuz