Kampanje

Šapić spreman na sve kombinacije da mu se pokloni mesto gradonačelnika

Objavljeno:

Aleksandar Šapić gostovao je na televiziji N1 gde je sebe bukvalno proglasio gradonačelnikom Beograda bez uzimanja u obzir činjenice da se gradonačenik postaje posle izbora, a na osnovu iskazane volje naroda. 

– Svako ko bude prešao cenzus znači da iza njega stoji više od 40.000 građana. Nemam pravo da sa njima ne razgovaram. Preduslov za dogovor je da dobijem priliku da budem na čelu Beograda – rekao je Šapić.

Zna Šapić vrlo dobro da se gradonačelnik ne bira direktno, već u skupštini, pa je očigledno da je spreman da pristane na sve skupštinske kombinacije kako bi postao gradonačelnik, bez obzira na većinsku volju naroda. Ne interesuje Šapića kako će doći na to mesto, samo mu je bitno da na to mesto dođe.

Šapić je potvrdio da, ukoliko on ne bude gradonačelnik, odbornici sa njegove liste neće glasati za formiranje vlasti u Beogradu niti za nekog drugog kandidata za gradonačelnika.

Šapić je vrhunac egocentričnosti doživeo kada je izjavio da “ima pravo da veruje da ima dovoljno znanja i iskustva da bude gradonačelnik”.

Znanje nema, a iskustvo ima samo iz oblasti upraljanja jednom opštinom. Drugo, biti predsednik opštine ništa ne znači jer postoje dobri i loši predsednici opština. Šapić spada u grupu loših predsednika opština, što znači da on ima loše iskustvo iz oblasti upravljanja jednom opštinom.

Dalje, gradonačelnik Beograda mora da ima znanje iz oblasti finansija, ekonomije, socijalne politike i organizacionih veština. To znanje Šapić definitivno nema. Šapić nikada u svom životu nije upravljao jednim velikim investicionim projektom.

Šapić ima samo znanje iz oblasti marketinga jer je na privatnom fakultetu na livadi doktorirao iz te oblasti, a utvrđeno je i da je njegova doktorska disertacija plagirana.

Pročitaj i ove teme

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom *