“SIKIRANCIJA” KOD BELOG! Hakeri ugasili advokata koji je podneo prigovor, prete mu smrću!

Novosadski advokat Miroje Jovanović koji je u komičnom duhu Belog Preletačevića podneo prigovor protiv njegove lažne predsedničke kandidature nalazi se na hakerskom udaru. 

Naime, Miroje Jovanović podneo je danas Republičkoj izbornoj komisiji prigovor na lažnu kandidaturu Belog Preletačevića.

On je u međuvremenu na svom Fejsbuk profilu objavio i video izjavu u kojoj je obrazložio zašto je podneo prigovor RIK-u povodom lažne kandidature Belog.

Međutim, u međuvremenu je njegov Fejsbuk profil hakovan i obrisan! Pre nego što se to dogodilo, on je objavio da je neko pokušao šifru da mu promeni i da je dobio više nepoznatih poziva sa zaštićenih privatnih brojeva.

Službeni imejl nalog Jovanovića je u potpunosti spamovan. Konstantno dobija na stotine spam mejlova.

U izjavi za Teleprompter.rs, Miroje kaže da od juros konstantno dobija pretnje smrću!

– Ne mogu da koristim telefon od poziva i poruka koje mi stižu. Dobijam poruke koje sadrže direktne pretnje smrću. Onemogućeno mi je da pristupim Fejsbuk profilu. Hakovali su ga. Zašto sve to? Ja sam podneo prigovor kao bilo koji drugi birač – rekao je Jovanović za Telepromptera nakon više neuspelih pokušaja da s njime stupimo u kontakt.

Pre izvršenja hakerskog napada, jedan korisnik Fejsbuka objavio je Jovanović broj telefona, dok pristalice Belog pozivaju na njegov linč i ubistvo. Internetom kruži njegova adresa stanovanja!

Veruje se da su sinhronizovane hakerske napade izvršili profesionalci, budući da Jovanović više uopošte ne može da pristupi svom Fejsbuk nalog jer je obirsan.

Jovanović nam je dostavio i snimke brojnih poziva koje dobija od botova Belog Preletačevića. U jednom razgovou neko se lažno predstavio kao novinar televizije N1 i tražio da dođe do njegovog stana.

Kako nam je Jovanović rekao, sve pretnje smrću je prijavio policiji, a dostavio im je i sve podatke koji se odnose na ljude koji su mu pretnje upućivali.

RIK odbio prigovor

Republička izbora komisija odbila je danas prigovor Miroja Jovanovića povodom lažne kandidature Belog.

Lažna kandidatura Belog može biti oborena preko Upravnog suda ukoliko bude podnete žalba.

Ko stoji iza Belog: NAPOKON ISTINA: Beli Preletačević (Luka Maksimović) stvoren po modelu iz knjige Srđe Popovića

Komentari

8 komentara na tekst: "“SIKIRANCIJA” KOD BELOG! Hakeri ugasili advokata koji je podneo prigovor, prete mu smrću!"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Sima

Ovo je klasičan primer fašizma i progona neistomišljenika. Odakle je vo zlo isplivalo?

svetlanast
“Scenario” igrokaza po kome bi Luka Maksimovic bio izbacen iz trke na predsednickim izborima i advokat Miroje Jovanovic “ponistio” kandidaturu koju je RIK u dva glasanja potvrdila, bio bi dokaz da su clanovi RIK-a neznalice i da ih sve treba smeniti. Naravno da advokatu Jovanovicu ne treba pretiti zato sto… Dalje»
Neša...

Nešto nije u redu sa narodom kojem je jedan Preletačević uzdanica u budućnost.

predragm
Za vreme Slobodana Milosevica ministar informisanja je bio Vucic i veoma mlad je privlacio mlade da glasanje za Slobu. Americka cia je smislila da stvori lik mladog coveka koji ce da parira Vucicu i privlaci mlade da glasaju. To je bio Ceda Jovanovic. I danas kada nema politicara koji bi… Dalje»
Dorcol

Pa i nije nesto dramaticno

STINK

Preletavevic je dupljak i nije bezazlen,usamljeni jahac, simpatican decko koji lupa fore. John mozda jedini ovde to moze lepo da sagleda i objasni.

John

Ne može John. U stvari može, ali ne pita se John da li ćete čitati šta on piše…

deda

ti si prepametan sta ce John

wpDiscuz