Strančarenje

SNS: Beograđani jednom već osetili Đilasa na svojoj koži

Objavljeno:

Srpska napredna stranka saopštila je danas da se program Dragana Ðilasa svodi na “strategiju krađe narodnih para, pljačkanje i uništavanje gradske i državne imovine”.

– Ðilas bi dao ”Galeniku” svom pajtosu Babiću i umesto da se puni državni budžet on bi te pare delio sa svojom lopovsko-tajkunskom svitom, i kada im ni to ne bi bilo dovoljno, na kraju bi je i prodali, kao što su prodali ”Hemofarm – navodi se u saopštenju SNS.

Dodaju da su građani Beograda na svojoj koži osetili kako izgleda kada se Dragan Ðilas brine o njima, Beogradu i beogradskim javnim preduzećima.

– Zajedno sa Šapićem, a u dogovoru sa Miškovićem, i u skladu sa njegovim poslovnim ambicijama, želi da uvećava svoje bogatstvo, da opljačka čak i decu Beograda i prestonicu ponovo dovede do bankrota – kažu iz SNS.

Ističu, da će Srpska napredna stranka kao i prethodne cetiri godine nastaviiti da se bori za bolji život svakog Beograđanina, za nova radna mesta, uređene puteve i ulice, nove škole i vrtiće, ambulante i domove zdravlja, kao i za pomoć svakom ugroženom čoveku i najstarijim sugrađanima.

– Sa timom izuzetnih stručnjaka i, pre svega, poštenih i čestitih ljudi sa liste ”Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd! – učinićemo sve da Beograd nastavi da se razvija i napreduje zbog naše dece”, navodi se u saopštenju SNS.

Pročitaj i ove teme

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom *