ŠOK ISTRAŽIVANJE: Vučić 53%, Beli najjači opozicionar!

opozicija

Prema najnovije istraživanju Ispos stratedžik marketinga, Aleksandar Vučić pobedio bi u prvom krugu sa 53 odsto svojenih glasova, prenosi “Blic”.

Ovo je prvo istraživanje u kom se pojavljuje projekat “Beli Preletačević”.

Njegov rejting se posle velike medijske promocije posle proglašenja kandidature nalazi na 11 odsto i ubedljivo je najjači opoziconi predsednički kandidat.

Saša Janković je treći sa 10,6 odsto glasova, Vojislav Šešelj sa 8,7 odsto, a Jeremićev rejting doživeo je totalni kolaps i trenutno se nalazi na 6,9 odsto.

Rejting Boška Obradovića je na 3,5 odsto, Saše Radulovića 1,7, a isti rejting ima i Nenad Čanak – 1,7.

Podsetimo da je Teleprompter.rs predvideo scenario u kom projekat “Beli Preletačević” ima veći rejting od svih ostalih predsedničkih kandidata opozicije, dok Vučićevo glasačko telo ostaje stabilno i gura ga iznad 50 odsto.

Pročitaj: Opozicijo, počni da paničiš – sad!

Projekat “Beli Preletačević” svakom predsedničkom kandidatu opozicije “ukrao” je određeni procenat glasova! Kako biste videli da je projekat “Beli Preletačević” opozicionim predsedničkim kandidatima “ukrao” procente, pogledajte kompilaciju svih istraživanja.

Pogledaj: Rejtinzi predsedničkih kandidata

Komentari

3 komentara na tekst: "ŠOK ISTRAŽIVANJE: Vučić 53%, Beli najjači opozicionar!"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Kim

“UBEDLJIVO najjaci opozicionar” hahahaha koje novinarstvo! Ja bih voleo da je ubedljivo najjaci i to ne samo opozicionar, ali da li ste realni da je neko sa 11% ubedljivo ispred ovog sa 10,6%

slađa
Jasna stvar. Klincima je neko kastrirao mladost i oni šalju poruku. Drago mi je što mažnjavaju glasove metiljavoj Srbiji. Volela bih samo da u budućnosti poslušaju hipi liberale iz prošlosti i izvrše smenu političkih kasti na adekvatan način, da ne pobegnu iz zemlje kao poslednje pi…de. Da ostanu verni prvenstveno… Dalje»
milan

Kakva gomila koještarija

wpDiscuz