ŠOKANTNE OPTUŽBE: Jeremić u kriminalu, žena upravlja narko tržištem!

natasa jeremic

Najveća kriminalna banda u Srbiji danas je u okruženju Vuka Jeremića, a braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić, stoji u saopštenju Milenka Jovanova, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke. 

Pročitaj: Vučić se izvinio građanima: Oni napadaju moju porodicu, ne dozvoljavam napade na njihove

– Vuk Jeremić je verovatno pobesneo zato što je srpska policija izvršila rekordnu zaplenu od više od tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli. Isti taj Jeremić bio je saučesnik u šesnaestogodišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke, kada su pljačkana čak i deca sa smetnjama u razvoju, a podržavao je i kada su njegove žute kolege donosile Statut, kojim su od Vojvodine htele da prave državu – navodi se u saopštenju.

“Umesto što laže i izmišlja, Jeremić bi najzad mogao da kaže ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta od njega traži zauzvrat. Možda bi to dalo odgovor i zašto su najveći kriminalci u njegovom okruženju.”

Izborni štab Vuka Jeremića saopštio je da će Nataša Jeremić 21. marta održati konferenciju za štampu. Povod nije naznačen, ali se veruje da će povod biti medijski tekstovi u kojima se navodi da je Vuk na račun supruge prebacio 650.000 dolara.

Jermić je danas saopštio da će podneti tužbu protiv Informera i Srpskog telegrafa.

Očigledno je da je Jeremić osetljiv na ženu ili je Nataša izuzetno osetljiva na kritike. Podsetimo da su njih dvoje ranije pokrenuli stravičnu hajku protiv magazina “Hello” jer je uredništvo odbilo da objavi njen intervju.

Optužbe na račun Nataše nikoge ne bi trebalo da čude, imajući u vidu to da Jeremić već nedelju dana vodi strahovitu hajku protiv Vučićevog brata na svakom predizbornom skupu.

Povezane vesti

JEREMIĆ SPREMAN DA POBEGNE IZ SRBIJE: Prebacio 650.000 dolara na ženin tajni račun u SAD!

Komentari

5 komentara na tekst: "ŠOKANTNE OPTUŽBE: Jeremić u kriminalu, žena upravlja narko tržištem!"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Mika
. Šta taj mali pacov i njegova supruga zamišljaju. Glume Baraka i Mišel Obamu. Išli letovali, vozili se u najskupljim avionima, trošili hiljade i hiljade dolara na račun države. Pa znala je ova RTS starleta za koga da se uda. E pa kad oćeš Sunđer Boba sad stizni guzicu kurvo… Dalje»
Aca Grk

Brate mili…
Da,kupuje direktno od Tonija Montane…dokaz za to je što je živela u Americi…
Da li će doći dan kada će SVAKO snositi posledice za SVOJA dela u ovoj zemlji?
Ne znam šta sprečava vlast da strpa u zatvor ovako dokazanu narko-dilerku?
Znam.
MEDICINSKA DIJAGNOZA ONIH KOJI JE OPTUŽUJU.

OSNIVAČ SNS

A Dragica Nikolić desna ruka.eto okle pare za sva ona porodilišta,kuće za poplavljene,parkiće…..!

piva i kokice

Sad je gotov, ruski plaćenik.

Dzo

Nataša Jermić šef narko mafije u Srbiji? Crni Milenko opet si nešto duvao.

wpDiscuz