Teleprompter.rs

SRPSKI LAŽOV IZ AMERIKE! Notari: Danijela Sremac prikupila 888 potpisa, a ne 17.000!

SRPSKI LAŽOV IZ AMERIKE! Notari: Danijela Sremac prikupila 888 potpisa, a ne 17.000!

Predsednica Srpskog instituta i za Vašingtona Danijela Sremac odustala je od predsedičke kandidature u Srbiji jer nije uspela na vreme da prikupi 10.000 potpisa birača. 

Međutim, ona je u saopštenju punom pravopisnih grešaka i očiglednih laži navela da je prikupila 17.200 potpisa, ali da nije mogla da ih overi zbog notara.

– Moji pokušaji ovih tri meseca da se kandidujem za Predsednika Srbije dali su mi vrlo dobro iskustvo iz prve ruke kako funkcioniše politički proces u Srbiji – navela je ona u svom saopštenju i najavila da će se žaliti međunarodnoj zajednici.

SRPSKI LAŽOV IZ AMERIKE! Notari: Danijela Sremac prikupila 888 potpisa, a ne 17.000!Inače, toliko potpisa nisu uspeli da skupe političari koji postoje godinama na političkoj sceni, a ne jedna anonimna srpska Amerikanka Danijela Sremac.

S druge strane, Javnobeležnička komora saopštila je da je Danijela Sremac prikupila svega 888 potpisa.

JKS u saopštenju precizira da je Danijeli Sremac, koja tvrdi da joj nije bilo omogućeno overavanje potpisa podrške birača, odobreno ukupno 77 radnih sati javnih beležnika, na osnovu 15 zahteva za overu potpisa koje je kandidatkinja Pokreta “Budućnost Srbije” podnela u periodu od 6. do 11. marta 2017. godine.

Teleprompter.rs je Danijeli Sremac poslao zahtev da nam dostavi fotografije 17.000 potpisa, ali odgovor na zahtev nismo dobili.