Ambasador u Indiji sin atentatora na Tadića koji je tužio Vučića zbog Savamale

ambasador-indija-vucic
Vladimir Marić, Aleksandar Vučić, Dragan Marić

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u višednevnoj poseti Indiji. Ko je ambasador Srbije u Inidiji i kakva je njegova veza sa navodnim atentatorom na Borisa Tadića i Vučićem i Savamalom?

Ambasador Srbije u Indiji je Vladimir Marić. Na tu funkciju postavljen je 2014. godine.

Otac Vladimira Marića je Dragan Marić. Dragan je u javnosti poznat kao čovek koji je ušao u Predsedništvo i pokušao da se raznese dok je predsednik bio Boris Tadić. Dragan je u medijima i javnosti predstavljen kao “atentator na Tadića”.

Dragan je ujedno i jedan od aktivista inicijative “Ne da(vi)mo Beograd”. On je uspeo preko Zakona o pristupu informacijama od javnog značaja da dobije ime tužioca u slučaju Savamala.

Dragan MArić na protestu
Dragan Marić na protestu “Ne da(vi)mo Beograd”

Dragan je nedavno podneo tužbu protiv Aleksandra Vučića zbog Savamale.

On u tužbi traži da mu se zbog premijerovih neistina u vezi Savamale isplati iznos od 20 miliona dinara na ime naknade nematerijalne štete, zbog pretrpljenih duševnih bolova i povrede dostojanstva.

– Predsednik Vlade Republike Srbije, sa položenom zakletvom pred poslanicima Narodne skupštine, kao izabrani predstavnik naroda, nema pravo da laže narod, i mene kao tužioca, javno rekavši da su u Savamali srušene tri ilegalne barake. Predsednik Vlade prekršio je Ustav i zakone Republike Srbije i pogazio datu zakletvu kao izabrani predstavnik naroda. Dužan je da govori istinu, i samo istinu”, navodi se u njegovoj tužbi.

Dok tata Dragan tuži premijera za 20 miliona dinara i bori se za pravdu oko Savamale, njegov sin Vladimir dočekuje tog istog premijera u Indiji u svojstvu ambasadora Srbije.

Komentari

16 komentara na tekst: "Ambasador u Indiji sin atentatora na Tadića koji je tužio Vučića zbog Savamale"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Pedja

Samo u zemlji Srbiji.

sandra
Samo da podsetimo kada je ovaj “atentator” upao u zgradu predsednistva , predsednik Tadic nije bio u zgradi , ali je odmah dotrcao. Dotrcao je i Tomislav Nikolic, tada opozicija. Tajno je dotrcao i jedan strani funkcioner koji je pod obezbedjenjem tajno uveden u zgradu. I tako je odrzan jedan… Dalje»
shule
Po vama , sin mora da ispasta zbog oca. Da li ste to hteli ovim tekstom da nam saopstite … !?? Nuno tvrdi – ubacio sina u diplomatiju … da li Nuno TO zna POUZDANO … !?? Ostale komentatore treba zaposliti u BIA … radi brzeg resavanja nepotizama ; korupcije… Dalje»
scoby

vucicevica za indijanskog ambasadora!

Ben Dover

Valjevac Aleksa Jokić, Alfa i Omega kabineta AV, zadužen je za zapošljavanje i prosperitet zemljaka u drž.upravi, uključujući i zapošljavanje u admin.kanc Visokog Saveta Sudstva.

Nuno Djurisic

Pravi pravcati atentator, bombas samoubica, ali nije uspeo. Ipak ubacio sina u diplomatiju

valjevac original

Tata Maric je nedeljama strajkovao gladju ispred Skupstine Srbije zbog nekih svojih sumnjivih poslova. Kasnije krenuo bombama na predsednistvo. Sumnjivi biznismen iz Valjeva, svi ga dobro znamo. I to mu jeste sin, otkud on u diplomatiji?

Aleksa Jokic, Valjavo

1. To što mu je otac medju protestantima nema veze sa njim.
2. Momak je odlican, elokventan, govori nekoliko jezika i na kraju skolovan je u inostranstvu za diplomatu za razlliku od mnogobrojnih.

grobarko

Protestant mu cale? Pa dobro i vucic je, to je njihova stvar. Drugar, sada ozbiljno. Znas li koliko kosta skolovanje vani? Ovaj nema lebs da jede, o cemu to pricas ovde?

Krusik Valjevo

Vodite racuna o laznom predstavljanju, Maricu! Aleksa vas nikad ne bi podrzao jer vas poznaje, obojicu. I on ne pishe komentare, naravno

Jovana Belanovic

Nije zavrsio fakultet, nigde, nema nikakve diplome. U inostranstbu je trosio pokrademe pare svog oca, poznatog hohstaplera. Katastrofa u svakom pogledu. A postoje li u msp bezbednosne provere?

Tijana Bokic

Dragan Maric nije navodni atentator. On je pravosnazno osudjen za to tesko krivicno delo i odlezao nekoliko godina u zatvoru. Sin mu je u medjyvremenu nekako napredovao, ali tata je na svoju ruku i podneo tuzbu zbog Savamale

Aleksandra Kovac

Marica je u diplomatiju ubacila Roksanda Nincic, kao kadar SPO, a nedavno je ambasador zaposlio i svoju suprugu u msp u stalni radni odnos kao diplomatu!

Slobodan Belanovic
Gospodja Maric, supruga ambasadora Marica je po zanimanju diplomirani politikolog medjunarodnih odnosa. U stalni radni odnos u MSP-u je primljena jos za vreme mandata ministra spoljnih poslova gospodina Mrkica i jedno vreme je bila licni asistent gospodina Mrkica!!!! Draga gospodjo Kovac, pa takve stvari nije tesko proveriti isto kao sto… Dalje»
Mission impossible 6
Da li je gospodja prvo diplomirala ili se prvo zaposlila kod “gospodina Mrkica”? Da se zaposlila kao gospodjica ili gospodja? Kako se postaje “licni asistent” i sta se tacno radi? Da li je kod gospodina Mrkica tada Vlada Maric bio sef kabineta? I ko je sve kome u tom kabinetu… Dalje»
Čobi

Slobodane, da li znate koliko dobrih studenata, sa sjajnim ocenama nema posao (u struci, a ni van struke) u Srbiji. Gde Vi živite; “za dobar posao su vam potrebne sve veze”

wpDiscuz