Stefanović: U toku istraga da bi se utvrdilo kako je poginuo SNS aktivista

Tanjug
Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u toku istraga o pogibiji aktiviste SNS koji je nastradao lepeći plakate na autoputu i okolnostima oko tog slučaja.

On je rekao da će istraga pokazati da li postoji bilo čija odgovornost u tom slučaju, ali da ne treba od toga praviti nešto što će naškoditi sećanju na tog čoveka a njegovoj porodici naneti dodatnu bol.

– Uvek mi je užasno kada slušam da ljudi pokušavaju da na nesreći jednog čoveka, jedne porodice izgrade neku vrst političkog napada da li na SNS, da li na Vučića, da li na bilo koga drugog. Taj čovek je izgubio život. I to je užasna tragedija. Prosto, molim vas da ostavite njega i njegovu porodicu van politike i tih priča – kazao je Stefanović novinarima u hotelu Metropol.

Na pitanje novinara da li je postojao nalog stranke da se plakati lepe na tom mestu, Stefanović je naveo da je “čovek lepio plakate” i “nije činio nikakvo krivično delo” i da se “dogodila nesreća”.

“Uveren sam da to niko nije želeo. On je izgubio život”, rekao je Stefanović.

Komentari

2 komentara na tekst: "Stefanović: U toku istraga da bi se utvrdilo kako je poginuo SNS aktivista"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
milan

Eh, ministre, neće biti da “nije činio nikakvo krivično delo”, naprotiv, učinio je krivično delo ugrožavanja saobraćaja (koje je kažnjivo i kada je učinjeno iz nehata)…

dobroobavešten

Koliko će vam trebati da smislite nešto “smisleno”?

wpDiscuz