VODITELJ UGASIO JEREMIĆA: Savetovala Vas Sonja Liht, ko Vas danas podržava? JEREMIĆ IZBEGAO ODGOVOR

jeremic liht

Posle dva meseca napadanja Radio televizije Srbije, predsednički kandidat Vuk Jeremić napokon je dobio priliku da se građanim obrati preko javnog servisa. 

Voditelj emisije “Oko” pred sam kraj emisije postavio je Jeremiću sledeće pitanje:

“Ko stoji iza Vuka Jeremića i Vaše predsedničke kandidature? Ja ću podsetiti možda gledaoce da kad ste bili ministar spoljnih poslova, Vi ste imali jedan spoljnopolitički savet, gde ste imali ljude različitih ideoloških orijentacija. Tu su sedeli Sonja Liht i Ljilja Smajlović i Vladeta Jankovića i Goran Svilanović, a danas iza Vas ne vidimo neke od takozvanih javnih intelektualaca. Ko podržava Vuka Jeremića.”

Jeremić je, kao i obično, na svako pitanje koje se odnosi na ljude iz njegove senke bez stida i srama odbio na odgovori.

Umesto da je direktno odgovorio na pitanje o interesnim grupama koje stoje iza njega, Jeremić je pričao o tome šta mu namešteni ljudi na predizbornim skupovima govore.

Jeremić je, podsećamo, iz nekog neobjašnjivog razloga izuzetno tajanstven po pitanju podrške, stranih interesa, lobista i stranih finansijera.

Poznat je kao jedini predsednički kandidati koji je svaki put do sada odbio da odgovori na pitanja koja se odnose na finansijere.

Pročitaj: ŠAMPION U IZBEGAVANJU ODGOVORA: Kompilacija Jeremićevih odgovora na pitanje: “Ko Vas finansira?”

Izbori će biti podržani za dve nedelje, a javnost ni dan danas ne zna koja interesne grupe finansiraju njegovu skupu i negativnu kampanju.

Povezane vesti

Komentari

1 komentar na tekst: "VODITELJ UGASIO JEREMIĆA: Savetovala Vas Sonja Liht, ko Vas danas podržava? JEREMIĆ IZBEGAO ODGOVOR"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
piva i kokice

Izgleda da mu i Trump i Putin šalju zelembaće.Zato je ovako samouvjeren i siguran u pobjedu.

wpDiscuz