Vučić: Duel sa opozicijom? Već 15 puta sam ih pobedio u duelu

vucic

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i koalicije Aleksandar Vučić zahvalio se građanima na podršci koju su mu prožili i naglasio da je ponosan na sve što je urađeno u protekle tri godine. 

– Želim da se borim za Srbiju, želim da nastavim da radim vredno i marljivo. Izađite na glasanje ako ne zbog nas, onda zbog vaše dece jer ćete u suprotnom glasati za ove druge koji bi da nas vrate u prošlost – rekao je Vučić na RTS-u prilikom predstavljanja svog programa.

Vučić je najavio da će u ovoj godini i u narednim godinama plate biti povećavanja na zdravim temeljima.

– Mi ćemo se potruditi da penzioneri budu još zadovoljniji. Verujem u naše penzionere i u naše mlade ljude, posebno verujem u žene – rekao je Vučić.

On je dodao da država ne može da se promeni za godinu ili dve, navodeći da je razume zašto omladina protestuje i na izbore izlazi iz protesta.

– Naučio sam od klinaca šta je problem svakodnevnice i čime su nezadovoljni. Moramo da razumemo zašto protestvuju, pa da to ispravimo i nađemo zajedničko rešenje. Ja sam i građanska i nacionalna opcija. Mislim da sam se trudio i da nisam ovu zemlju nigde obrukao – rekao je predsednički kandidat vladajuće koalicije.

Vučić je naveo da je Savamala najveća kritika koju opozicioni kandidati imaju protiv njega. On je nepomenuo da mu je krivo što sticanjem okolnosti sa rušenjem nije imao veze, jer bi on rušio bagerom danju pred kamerama.

– Šta drugo da kritikuju? Kriv sam što nisam dao Velji Iliću da kraducka? Oni su ti koji direktno naređuju tužilaštu i ja sam rekao da iza toga stoji vrh beogradske vlasti. Vide da su plate i penzije veće, pa nemaju šta da kažu. Nisu oni jurili Stfanovića i Sinišu Malog. Sve vreme su oni jurili samo jednu glavu – mene – dodao je Vučić.

Govoreći o pobedi na izborima, Vučić je rekao da je sve na ivici i da se sve nalazi na ivici između poraza i pobede. On je rekao da sigurno ostaje u zemlji i ako izgubi na izborima, dodajući da je ponosan što mu nijedan tajkun nije dao nijedan dinar.

– Nisam se uplašio ni svih pretnji. To nisu stvari sa kojima se igrate, i to nemojte da radite jer niko vam to neće dozvoliti. Sve vreme nanose štetu Srbiji a ne meni. Ja Srbiju ne dam, Srbija je važnija od moje fotelje i od njihove – dodao je Vučić.

Komentarišući kritike opozicionih kandidata da ne pristaje da izađe na televizijsi duel, Vučić je rekao da je sa opoziciom bio 15 puta u duelu u Narodnoj skupštini.

– Svaki put sam ih pobedio, a narod je to mogao da gleda. A to što neću da idem s njima po televizijama, to nije moja obaveza. Moja obaveza je da budem s njima u skupštini – istakao je Vučić.

 

On je naglasio da se kandidovao za predsednika jer je shvatio da će njegovi protivnici vratiti Srbiju u prošlost.

– Za mene je najvažnije da Srbija nastavi da bude na svom putu. Evo imamo primer FAP fabrike iz Priboju koju su uništili i pregazili, 2012. godine je bila dužna 80 miliona evra i pred stečajem, ali spasili smo FAP. Išao sam u Finsku dva puta i dovodio predsednike i nastavljamo da se borimo za ovu fabriku – dodao je Vučić.

Komentari

4 komentara na tekst: "Vučić: Duel sa opozicijom? Već 15 puta sam ih pobedio u duelu"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
mrki

stvar je u tome sto ne. moze da drzi monolog u duelu,i ne voli da trpi kritike,postaje nervozan…

slađa

Nema potrebe za duelima. Svi su sve rekli. Podrška Vučiću, definitivno.

dobroobavešten

Znao sam ja oma , da kad razgovaraš sam sa sobom, to je sigurno DUEL!!!

slađa

I ja sam kao mala mislila da se izraz “ide gde i car ide peške”, odnosi na hodočašće. Sviđala mi se slika u glavi. Kad sam malo porasla, realnost je poradila na smislu.

wpDiscuz