Vučić: Jeremić i Janković kao indijske svete krave

Tanjug
Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Indiji da su Saša Janković i Vuk Jeremić “favorizovani DOS-ovski kandidati”. 

– Oni su favoriti – dvojica DOS-ovskih kandidata Janković i Jeremić. Imajući u vidu pažnju koju imaju u javnosti, činjenicu da nikada niste smeli da napadnete ni jednog, ni o jednom ne sme da se kaže lošu reč. Moda je da se izgovori svašta na račun Vlade Srbije, ali o nekima ne sme da se kaže ništa. Oni su indijske svete krave. O njima nemojte da kažete ništa, makar svima bilo očigledno o čemu se radi . Svi ćemo da se pravimo blesavi da nam neko u društvu ne bi rekao “ej, ti si na nekoj drugoj strani”. To pokazuje koliko je novca na toj strani i pokazuje kolika je spoljna moć na toj strani – rekao je Vučić novinarki TV “Prva”.

Premijer dodaje da neke kandidate podržavaju sa jedne strane sveta, neke druge podržavaju iz nekih “čudnih zemalja”. “Čudnih po različitim angažmanima.”

– Mi kandidata nemamo. O tome nije moguće da se govori. Mi imamo veliki hendikep. Oni se ovim bave već mesecima i godinama. Jedan je izmišljao da se kandiduje u Ujedinjenima nacijama ne bi li podizao sopstvenu popularnost na račun svoje države. Drugi je izmišljao da se bavi jednim drugim državnim poslom, iako se tim nije bavio – naveo je Vučić.

On dodaje da je Nikolić dobro radio svoj posao, iako to ljudi vole da potcenjuju.

– Odluku o kandidaturi ćemo doneti zajedno i pokušati da se suprotstavimo favorizovanim kandidatima i njihovom ogromnom novcu i ogromnom medijskom uticaju – zaključio je Vučić, navodeći da ne razmišlja o izborima.

Podsetimo je da će kampanja SNS-a trajati od 20 do 25 dana.

“Tada ćemo pokušati da im se suprotstavimo.”

Komentari

8 komentara na tekst: "Vučić: Jeremić i Janković kao indijske svete krave"

1000
Sortiraj komentare:   najnoviji | najstariji | najpopularniji
Krokodilske suze

I onda Sasa Jankovic zloupotrebljava sluzbeni polozaj?!

nn lice

Sto si se toliko uprpio Vucicu ??? Ma pobedices bre.Sta se sekiras ??? Ako su tolko ne bitni sto se plasite ???

nik

Da li je moguce da nam se desio ovaj sveti BIKONJA

Lančužanin
Zašto ti uopšte fukaro komentarišeš nečije kandidate? Zar ti nisi premijer svih građana? Izgleda si se zdravo ukakio da oni koji prvi čestitaju pobedniku dok se kutije još nisu ni otvorile, ovoga puta neće nišaniti tebe. Pa još dok možeš da zapišaš po svojim medijima sve koji ne misle kao… Dalje»
Petar B.

g. Vucic koji “nece da se bavi opozicijom i izborima” izgleda samo to i radi. Zasto mu je bitno da komentarise “nebitne” kandidate – sto jednostavno ne vodi sopstvenu kampanju (ili jos bolje, da proba da profesionalno vodi i drzavu)?

Nišlija

“Tada ćemo pokušati da im se suprotstavimo.” Ovo je presudno. Pokušaće da se suprotstave, a u tome neće uspeti ? Izgleda da je Vučići Aleksndar svestan toga da je gotov.

svetlanast
SNS stiroporci i mucenici koji gladuju bez “hrane i vode, oni koji su pokazali vrece sa izbornim materijalom “izvucene” iz kontejnera za koje nikad nije utvrdjeno kako su “stigle” u kojtener i tako izazvali sazaljenje biraca 2012 godine, koji bas nista od obecanog /u vezi boljeg zivota naroda/ nisu ispunili,… Dalje»
zoka

PRAVI PREMIJERSKI KOMENTAR… A TEK RECNIK… NAVIJACKI

wpDiscuz