Kampanje

ZAOKRET: “Mocart” misli da će Irena Vujović biti nova gradonačelnica

Objavljeno:

Dok kladionica Meridijan misli da će Siniša Mali biti novi gradonačelnik Beograda, prema danas objavljenim kvotama kladionice Mocart, favorit za novog gradonačelnika Beograda je funkcionerka SNS i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, a odmah za njom je aktuelni gradski menadžer Goran Vesić.

Kvota da će se Irena Vujović nakon gradskih izbora, koji će biti održani 4. marta, useliti u Stari dvor, trenutno je 2,5, što znači da se na 1.000 uloženih dinara dobija 2.500.

Odmah iza nje je Vesić sa kvotom 3, a nešto manje šanse kladionica daje aktuelnom gradonačelniku Siniši Malom 3,5, a svi su kandidati za odbornike “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!”.

Prvi sa te liste, direktor Univerzitetske klinike u Tiršovoj Zoran Radojičić je u ovom slučaju četvrti je favorit sa kvotom 4.

Slede prvi čovek opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sa kvotom 4,5, a na 5,5 procenjene su šanse bivšeg gradonačelnika Dragana Ðilasa.

Kladionica je ponudila i kvote za kandidata tandema Socijalistička partija Srbije – JS Aleksandar Antić sa kvotom 6,50 a sa te liste je i Branko Ružić sa kvotom 15.

Tu su i Aja Jung 20, Andreja Mladenović 25, Saša Janković 30, Vuk Jeremić 30, lider Demokratke stranke Dragan Šutanovac 45.

Tanjug / Teleprompter

Pročitaj i ove teme

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom *