Kampanje

ŽENE VODE NAPREDNJAKE DO POBEDE: Irena Vujović prva na SNS listi?

Objavljeno:

Prva mesta na izbornoj listi naprednjaka za beogradske izbore trebalo bi da pripadnu ženama. 

Kako piše list Alo, predsednica opštine Savski Venac trebalo bi da predvodi listu naprednjaka sa prvog mesta na izbornoj listi.

– Irena se visoko kotira među građanima Beograda, ali i u samoj stranci. Veliki je radnik i ona će, ukoliko u poslednjim minutima ne bude promene, biti broj jedan na izbornoj listi naprednjaka. Drugo mesto ili jedno od onih u samom vrhu pripašće Aji Jung, direktorki Beogradskog festivala igre – prenosi Alo izjavu dobro obaveštenog izbora iz redova naprednjaka.

Naprednjaci ubrzanim tempom rade na kompletiranju izbore liste, imajući u vidu to da će izbori biti raspisani početkom sledeće nedelje.

Prema kladioničarskim kvotalam, Vujovićeva ima bolji rejting čak i od Vuka Jeremića, Saše Jankovića, Dragana Šutanovca i Saše Radulovića.

Član Predsedništva SNS-a i šef beogradskih naprednjaka trebalo bi u ponedeljak da saopšti sva imena koja će se naći na izbornoj listi te stranke.

Na vrhu liste neće biti stranačkih ličnosti. To je najavio i sam predsednik Aleksandar Vučića. Aktuelni tim koji vodi Beograd predvođen Sinišom Malim i Goranom Vesićem biće na listi, ali ne na samom vrhu.

Od nestranačkih ličnosti spominju se bivši košarkaši Goran Grbović i Nebojša Ilić. Od srede do danas spomenuti su i Branko Milićević Kockica, dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović i bivši košarkaš Milan Gurović.

Pročitaj i ove teme

Ostavi komentar

Email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su zvezdicom *